Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan küdjem le a félelmem?

Hogyan küdjem le a félelmem?

Figyelt kérdés

Nos hétfőn új suliba megyek /középsuli/ teljesen egyedül 2 fiút fogok ismerni de azokat is csak látásból semleges kapcsolat...beszéltünk egész életünkbe 2 szót egymással...

És félek hogy nem lesznek barátaim...nem vagyok szép lány...bár mondják hogy igen de önbizalom nulla.../ha kell kepet kuldok privatban/

Mi a véleményetek?

2013. aug. 26. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos, külföldre megyek suliba, milliós városba, úgy, hogy senkit se ismerek, életemben kétszer jártam ott.

Én se vagyok szép, de bízom benne, hogy így kellett alakulnia, hogy odamenjek.

Gondolj te is erre:)

15L

2013. aug. 26. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Legyél nyitott! Menj oda a lányokhoz, akik szimpatikusok, mutatkozz be, kérdezd meg, miket szeret, hobbija stb. Egy idő után úgy is észreveszed, ha nem akar veled barátkozni. Nem baj, ha nem az osztályodba jár a legjobb barátnőd, de legyél jóba az osztálytársaiddal, úgy haver szinten. Ne félj;nem fognak elküldeni, főleg a lányok. :D Ha kolis leszel, úgy is összehaverkodsz a szobatársakkal. Ha lesznek kis csoportok az osztályban, menj oda, nevess velük, szólj hozzá a témához, maximum kinevetnek, és akkor mész a következő társasághoz. Nem kell félni! Nem esznek meg! Én olyan ottalvós táborba mentem, ahol nem ismertem senkit... odamentem hozzájuk, beszélgettem, és lett jó pár barátom! :-)

Küldj nyugodtan képet privátba, lehet, hogy a kinézeted alapján többet tudok segíteni. :-)

13/L

2013. aug. 26. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat, én három osztálytársammal (két lány, akivel jóban voltam, és egy fiú, semleges) mentem gimibe, és mostanra a baráti körömben csak egy lány van, de őt se mondanám legjobb barátomnak, csupán benne van a hatos baráti körünkben. A többi négy csajt soha nem ismertem mielőtt gimibe jöttem. Aztán van egy barátnőm felsőbbévesek közül is, a legjobb barátnőm, valamint a legjobb barátom pedig több órányira lakik...

Ne stresszelj rajta, biztos, hogy megtalálod a helyed, légy önmagad, legyél közvetlen, és menj oda emberekhez, kedvesen mutatkozz be, és látni fogod, hogy szívesen fogadnak-e. Biztos nem te leszel az egyetlen hasonló helyzetben, ülj le valahova, beszélgess, dícsérd meg valakinek a körmét/haját.

Nekem is küldhetsz képet, de biztosan szép vagy. Nem változna meg a válaszom a képtől. Nekem sincs a toppon az önbizalmam, de ha valakit megszeretek, akkor azzal közvetlen leszek :)

Hozzátenném, hogy a baráti köröm hetediktől (hatosztályosba mentem) teljesen megváltozott, egyáltalán nem beszélek azokkal, akik 7-8.ban a legjobb barátaim voltak.

15/L - 10.be megyek

2013. aug. 26. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Küldj képet kérlek! :)

Amúgy mindenki fél. Én anno 5.-ben év közben kerültem ebbe a nyolc osztályos gimibe. Szinte észre sem vettem és most 11.-re a népszerű diákok között vagyok. Simán menni fog, csak legyél nyílt, mosolyogj és ne félj!! :)

16L

2013. aug. 26. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki barátkozni fog veled az nem az alapján fog veled barátkozni ,hogy mennyire vagy szép , hanem ,hogy mennyire vagy jófej , kedves , vicces stb , stb.

Emiatt ne aggódj.

Am lehet ,hogy szép vagy csak az önbizalmad miatt mondod eszt. Küldj képet priviben :)

2013. aug. 26. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy! Láttam a képeket, légy nyitott!
2013. aug. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!