Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a félelmem?

Normális a félelmem?

Figyelt kérdés
Első terhesség, a dokim korábban azt mondta minimális esélyem van spontán teherbe esni. Mégis sikerült, de úgy félek, hogy mi van ha elhal vagy elvetélek vagy ilyesmi. :( Mások is éreztek így, vagy én aggódom túl?
2013. febr. 9. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
A terhes kismamik alapbol izgulósabbak, hogy minden oké legyen a babával, totál megértelek hisz a te esetedben meg erősítették hogy "nem lehet gyerek" vagyis minimális az esélye a spontán teherbe esésnek!DE! Azt is tudd hogy az állandó ideg meg félelem kihat a babára!Inkább simogasd a hasikád :) És beszélj neki :) Mennyi idős vagy?
2013. febr. 9. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:
27 leszek.
2013. febr. 9. 16:38
 3/5 anonim válasza:
Csak nyugi :-) Tudom,konnyu ezt mondani,de probald meg a pici miatt.Minden rendben lesz,szurkolok!
2013. febr. 9. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ide a kérdést :) Én is 27 hetes leszek és ugyanúgy rettegek mint Te mindentől. Ha gondolod írj privit :)
2013. febr. 9. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Annak idején nekem is azt mondták, hogy valószínűleg nehezen leszek terhes, és könnyen elvetélhetek. Most a hatodik babát várom (ebből 5 elsőre összejött), és hála Istennek, nem volt vetélésem sem, és a terhességekkel is minden rendben volt. Örülj, hogy felülírod, amit az orvos mondott, és állj hozzá pozitívan. Ha már megfogant, valószínűleg nem akar elmenni! Boldog babavárást!
2013. febr. 10. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!