HOgy győzzem le a félelmem attól, hogy esetleg vmi baja van a babának?
Elég gyakran fáj a hasam alatt,nem vészesen,(nem görcsöl)csak olyan feszülő,rossz érzés. Volt már,hogy éjjel arra keltem,hogy a hasamon fekszek és nagyon megijedtem,nehogy baj legyen belőle. 2napja éreztem először igazán a babát,mert visszaütött a hasam:) de azóta semmi. 17+5 hetes vagyok és folyton aggódom,hogy jól van a kicsi odabent??Van erre vmi megoldás??
Tudom,hogy mindenki aggódik,de ennyire?
Nekem gyakran voltak menstruációs görcseim is.
A babát 16. héten éreztem először, utána kb. egy hétig semmi. De hál' Isytennek minden rendben volt!
Pár nap múlva itt lesz neked a genetikai UH ideje, ott megtudhatsz róla mindent.
Nyugi, már túl vagy a kritikus időszakon!
26 hetes km
Én is parázós voltam, vettünk magzati szívhanghallgatót, mondta a doki, hogy ha ennyire parázok, nyugodtan hallgassam meg naponta egyszer (pár másodpercre) hogy mit csinál. Hallgattam ahogy ver a kicsi szíve, meg mocorog...
A hasfeszülés, szurkálás teljesen normális ebben az időszakban, most kezd el majd brutkón nőni a hasad, nyúlnak a szalagok, nő a méhed...később majd medencefájdalom jön (csak, hogy ne unatkozz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!