Veletek történt már ilyen?
Egyszerűen azt veszem észre,hogy egy fiú addig érdeklődik irántam úgymond jajdejó barátként ameddig tetszem neki.Ha megtudja, hogy nekem nem tetszik már vége a barátkozósdinak is.Fiúkkal jobban elvagyok barátilag és van kivétel haverok közt, de olyan "igaz" fiúbarátnál ez történik..
Nagy csalódás ez mert mindvégig törődik velem nagyon szeret, aztán amikor már eljön egy pont, hogy tudja hogy már nem lesz köztünk semmi akár miatta / akár miattam le vagyok sz.rva. Nem igaz,hogy nincs igaz fiúbarát aki a barátságomért szeret, nem pedig azért, hogy közelembe férkőzzön és többet akarjon.
Hát, hogy őszinte legyek fiúként volt már, sőt van is ilyen lány, akivel csak barátkozós a hangulat, de ha azt mondaná, hogy soha nem lesz köztünk semmi, lehet esne a színvonal...
Nem akarok tőle semmi többet, de azért hogyismondjam... Rosszul esik, ha ezt mondja egy lány. (Az nem zavar, ha a lánynak barátja van,nyilván nem is úgy közeledek hozzá, de akkor is rosszul esik, ha ezt mondja egy lány, mert olyan szar érzés... Szóval remélem érted miről beszélek.)
De egyébként meg az a baj, hogyha törődök simán egy lánnyal, akit megkedveltem már, egy idő után beflegmul, és a képembe tolja, hogy neki én nem kellek... De nem is akartam tőle semmit... Áhh ezért se barátkozom lányokkal... Van egy csaj, akit bírok, és ő legalább normális ezen a téren. De ennyi.
Velem még nem volt ilyen.Volt egy fiú barátom..ja bocs,nem egy..akivel soha nem alakult ki semmiféle vonzalom,mégis játszottam velük kis p_csa koromban.:) Fociztam velük^^:D meg az egyik sokszor átjött csak úgy a nővérével és elvoltunk..:) és nagyon jó volt.:DD régi,szép idők.
De amúgy szerintem az a helyzet,hogy téged mindig az ilyen "fogyik" találnak be...nem a normális,szellemileg egészséges pasik,akik tudják,hogy a csaj csak barátságot akar.
17/L
Hááát volt olyan fiúbarát aki igy sok év után benyögte h többet érez..hát fu azt se tudtam mit mondjak..na azóta lecsökkent a barátság szint..vhogy kerülöm őt amúgysem voltunk soha azok a tényleg igaz barátok de ez így nem kóser már.:D
Viszont azthittem találtam egy igaz fiúbarátot de mióta megváltoztak a dolgok kb ez is lecsökkent és ez nem miattam.:S mert nekem nagyon hiányzik barátként is , de félek, hogy vége lesz:S
Azt csinálom amit a te fiúbarátaid. Hiába kezdek el "csak" barátkozni egy aranyos, jó fej lánnyal, előbb utóbb úgyis mélyebb érzéseket fogok táplálni iránta.
Ezért ha kiderül, neki nem okés a dolog, inkább nem folytatom a kapcsolatot, ezzel elkerülve a "friendzone-t".
Szerintem szánalmas lenne, ha még a visszautasítás után is járkálnék a lányok után.
Akinek "van töke", az ilyenkor lelép.
De ez csak az én véleményem. :)
A legtöbb fiúnál ez nem így megy sajnos. Ezt tudom magamról is.
Hajlamosak vagyunk erre... Ha igazi fiúbarátot szeretnél, foglalt pasit kell keresned, olyat, akinek stabil, jó párkapcsolata van, és a világért se csalná meg a barátnőjét, vagy egy olyan srácot, aki számára nem vagy vonzó se testileg, se "lelkileg".
Na meg ugye a cliché megoldás: Meleg barát.
Igen úgy tűnik,ezek a lehetőségek vannak.:D
És persze, olyat aki nekem sem tetszik kicsit sem. :D
Egy meleg fiúbarát..de jó is volna.:D Csajos témákról beszélgetnénk,nem kéne félnem,hogy megtetszek neki, és fordítva sem ..kár , hogy erre nincsenek meleg fiúk.:/
Hát én megértem a a srácokat akikről beszéltél. Én is lassan hasonló helyzet elé jutok, megmondom a lánynak akit szeretek, hogy szeretem, de ha ő nem így van vele eléggé hanyagolni fogom a kapcsolatot. Minek kínozzam magam, ha tudom, hogy ő úgyse szeret, nem lesz belőle semmi?!
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!