Kamaszok, mi volt a legégőbb dolog, ami eddig történt veletek?
Hú, de unalmas már ez a kérdés, ne haragudj, de már annyian feltették.
Egyébként a zeneiskolai ballagási zárókoncerten (zongoráztam) elfelejtettem a darabot. Azt hiszem 3x kezdtem újra, és közben még voltak is benne hibák. De csak lejátszottam végig! A leggázabb benne az volt, hogy valami nagyon könnyű darabot játszottam.
Túléltem azért, már túl részletesen nem is emlékszem rá.
16L
Iskolai frasangi előadás volt 5.ben nekem meg két szót kellett volna kimondanom, de nagyon értelmetlennek tűnt : sárga lösziföld és amikor a mikrofonba akartam mondani elkezdtem dadogni az elejét.. na ennél jobban még sosem égtem be egy egész suli előtt readásul. :||
A másik az inkább vicces nekem:D Részegen lehánytam a legjobb haveromat a buszon:DD
15/L
Nemrég egy csomó olasz előtt kellett elmondanom 3 mondatot. 10 Percem volt bemagolni a szöveget, amit mellesleg nem is értettem. A buszon zötykölődve, hatalmas hangzavarban olvasgattam...
Végül kiálltam vagy 200 ember elé és elmondtam az első két szót és megakadtam. Mindenki nézett rám, én meg azt sem tudtam mit csináljak, csak álltam a mikrofon előtt.. Végül a tanárnő elmondta helyettem...
16L
"lyukacsos" lépcső.
én szoknyában
srác a lépcső alatt....
azt hittem ott sülyedek ell....:S
Kösszönöm sikerült:)
pont nagyon mérges lettem és megböktem az újjam :)
nagyon pici jött de jött :)
varrótűvel csináltam.
Ó bocsánat,nem ide akartam küldeni :D
na ez elég ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!