Mi történt velük/fog történni velük?
Azokra gondolok az osztályon belül akik menőknek hiszik magukat. Tudjátok minden osztályban vannak ilyen önimádók akik királynak hiszik magukat. Szóval lényeg arra lennék kíváncsi hogy azok az emberek akik már befejezték a sulit hogy mi történt az osztálytársakkal. Főleg ezek a kérésekre kérnék választ:
1. Hányan alkotnak még mindig párt osztályon, évfolyamon belül?
2. A legmenőbb pasik/csajok kikkel jöttek össze?
Más válaszokat is szivesen várok. Mindent előre köszi. A jóknak megy a zöld kéz! :D
Nálunk 1-2 évig megvoltak, de azóta már mindenki szétment osztályon belül
Az évfolyamon volt egy pár, ők külföldre költöztek együtt, és azóta is együtt élnek.
A menő csajok az egyetemen néger pasikkal jöttek össze, az egyik ilyen csaj gyereket is szült.. kis csoki babát :D kb. 3 évvel érettségi után.
A menő srácok mindig más csajt szednek fel. Mindig mással látni őket.
Én még csak az általános iskolás volt osztálytársaimról tudok beszélni.Ott volt egy olyan fiú,aki nagyon feltört,és volt olyan,aki elzüllött,de így az "olasz maffiózós drogosok" táborát erősíti,ami kicsit előtérbe került mostanság.Aztán egy másik fiú eléggé b*zisan kezdett kinézni,persze csak divatból öltözik így valószínűleg..hát neki volt egy közös osztálytársunk,vele jártak még ballagás után talán 2 hónapig.Aztán persze szétmentek,a menő lány egy nem olyan menő fiúba szeretett bele.A barátnőm,aki nem volt menő,ő menő lett meg kicsit ribis,de másképp ribis..szóval ilyen..más ember lett.:') de bírom,mert a természete nagyjából ugyanolya,mint volt,kivéve,hogy elvakította a menőség egy kicsit..és már nem lát át a szitán.
Most középiskolás vagyok.11.osztályos.Kíváncsi vagyok,hogy ezekkel az osztálytársaimmal és velem mi lesz.
17/L
Hát a mi osztályunkbol a menő srácok,mindig azt hitték h ök valakik h ök aztán viszik valamire,lefektették a fiatal tanárok nagy részét és érdekes h 3 müszakban nyomják a gyárban 70 ezer ft-ért.Nem szégyen a gyár,nem azért,cs menő csajok f'szvadászok lettek és Siófok legnagyobb r'bancai.
Ha nem az országé.Páran közülök már gyereket szült,de egyiknek sincs meg a pasija,mert otthagyta öket.Egyszer kétszer összefutok valamelyikkel,és már eljutottak agyilag addig a szintig h köszönjenek,meg leálljanak beszélgetni,de csak ha a szintén menő bnők nem látják.Mesélték az érdekessebnél érdekesebb sztorjukat,hát mit ne mondjak,nekem ha utánam dobnák sem kellene olyan nő,srácok közül,meg had ne mondjam h milyen igazi köbunkó diszköcsög fajt képviselnek.
Hát ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!