Mitől van az, hogy néha megálmodjuk azt ami fog velünk történni? HOGYAN LEHET EZ? Veletek történt már ilyen, hogy álmodtatok valamit és beteljesült? Hogy van ez?
volt olyan, hogy azt álmodtam meg, hogy veszekszek a tanárommal és a tanáromon piros felső van...
És megtörtént!! És piros felső volt rajta ugyanúgy...akkor az agyam a tanáromnak is megmondta, hogy ma piros felsőt vegyen fel??
érdekes, egy párévvel ezelött azt álmodtam h egy kisfiu ül a konvektor elött és sír a combján meg egy kutya harapás.... párnapal utána mentünk SzentKutra és az ikertesómat (fiu) megharapta egy németjuhász kutya.... bevittük a korházba meg minden aztán este az ő lábát kötözgették anyám és a mamám... a konvektor elött...
szal nem tudom de ez biztos nem logika...
volt olyan is h a dolggozat kérdést álmodtam meg... és lám tényleg az volt... :)
Szerintem se logika.
Tegnap volt a szülinapom és kaptam egy telefont. És nézegettem a képeket benne, anyu meg leült az ágyamra és beszélgettünk.
És akkor abban a pillanatban éreztem, hogy igen, emlékszem!! EZt megálmodtam, hogy így fog történni!!
Apámnak volt olyan, hogy megálmodta a kirándulás helyszínét, hogy fog kinézni, pedig éltében nem járt ott. Na ez nem deja-vu.
Nekem max. csak az van, semmi extra, és rossz érzés társul hozzá, úgy érzem valami rossz fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!