Volt már olyan veletek, hogy előre megéreztetek dolgokat és az beteljesült?
Volt, hogy megéreztem hogy nagymamámmal történni fog valami, és erre egy hét múlva kórházba került, és utána rá egy hónapra meg is halt. :(
De persze jó dolgokra is gondolok, pl:, hogy amikor terhes voltam megéreztem hogy fiú lesz és fiú lett.
Kérlek írjátok le véleményeteket, és az ehhez hasonló tapasztalatotokat.
1. Anyukám összebarátkozott egy csajjal. Én azt gondoltam, hogy ez nem fog sokáig tartani és pár nappal később anya mondta, hogy a csaj nem áll vele szóba.
2. Úgy volt, hogy elmegyünk moziba a barátnőmmel. Én öltözködéskor arra gondoltam, hogy kutyát fogunk sétáltatni. Amikor odaértünk, akkor mondja a barátnőm, hogy nem volt jó film, megyünk kutyát sétáltatni.
3. Reggel úgy keltem fel, hogy volt egy olyan érzésem, hogy le fog szakadni alattam a hinta. Erre délben ráülök, hintázok és leszakad.
4. Voltunk a barátnőmmel moziban és mondtam neki, hogy előbb fogják egy jó 10 perccel kezdeni a filmet. Elsőként értünk be a moziterembe, a filmig még volt 20 perc, de ők 5 perc múlva elkezdték.
12:26-os vagyok.
Ja és még sok más, de azok régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!