Ti milyen tanszereket vesztek?
Azt is írjátok oda, hányadikosok lesztek! :)
Nem tudom, én most próbálom összeírni, mik kellenek, de az évek során annyi kacat felhalmozódott, hogy szinte semmi nem kell. :/ Vagy csak én adtam lejjebb az igényeimet, hogy jó a sima, minta nélküli füzet is, jó a tavalyi tolltartó, jó a tavalyi sima töltőtoll... 11.-es leszek amúgy, és lány vagyok.
Idén vettem egy tolltartót, (a tavalyi tönkrement)10 vonalas, 2 sima és 2 négyzetrácsos füzetet, (legolcsóbb fajta) kettő tollat és egy körzőt.
10.-be megyek.
10es leszek :D
1 tolltartó
5 A/4 spirál vonalas ebből kettő márkásabb duplaspirálos :D
2 A/4 sima tűzött füzet
1 francia kockás füzet
2 sima füzet
ennyi :D ja meg egy tornacsuka tesire xD
Új táskát és tolltartót kaptam, bespájzoltunk az akciós spirálfüzetből, vettem 2 rotringot és pár szövegkiemelőt. Még egy fehér póló kell majd tesire, és minden megvan. Minden más megmaradt az előző évekről, ha mégis kell valami, elmondják első nap.
9. osztály, 14/L.
Nem vettem semmit,mivel minden van :)
Én mindig minta nélküli füzetet veszek és veszek hozzá pár száz FTért csomagolópapírt és becsomagolom. Szép és egyedi :) ja és olcsó is
de új táska kéne,mert szükségem van egy fekete füzetre :D
16L
Nem csak te vitted lejjebb
5-5 kockás vonalas füzet és 10 db toll és ennyi :D
12.-es leszek 17/L
Ismerős, én is lejjebb adtam, nem foglalkoztat annyira, mibe írok pl :)
Vettem
4 vonalast, abból kettő jó minőségű, kettő pedig egyszerű sima
2 kockásat, az is sima, minta nélkül, stb.
Tollakat, ceruzát
Tornazsákot, mert amit hatodik óta használok kiszakadt a sok földön húzgálástól :)
Tolltartó, táska, és sok füzet jó tavalyról, még ha nem is folytatom a tavalyi füzetet, vn a fiókomban üres. Illetve, táskát keresek, de csak egy fajtát, mert tetszik, de úgy néz ki, a negyedik évét fogja kezdeni a táskám, mert nem találom a kiszemeltem sehol :)
15/L 10.be megyek
4 vonalas drága spirálfüzet
1 kockás színtén drágább spirál
5 mintás szótárfüzet
Vettem egy rotringot,van egy töltőtollam,2 ceruza és 6 toll,körző,vonalzók is vannak,hátha kellenének :D
Meg egy új tolltartó
9.osztályba megyek :)
Anya valamelyik nap szólt, hogy el kéne menni bevásárolni az iskolába, erre közöltem vele hogy csak 10 füzet kell meg két toll és már kész is van! :D 11. osztályos leszek most.
16/l
Egyik nap beugrottunk anyával meg egy munkatársával,meg annak a kisfiával a Tescoba,és vettük 6 db vonalas,kemény füzetet(amire nem kell bekötő),meg 2 db négyzetrácsos füzetet,3 db tollat(mert én eszem a tollakat szinteXDD),na meg 3 db ceruzát,2 db radirt és ennyi.:D
ha még kell vonalas füzet a nemtudommilyen új tantárgyaimhoz,akkor majd beszaladok valamelyik boltba a környéken,aztán megveszem.Ebből igazán nem kell nagy ügyet csinálnom,remélhetőleg ez lesz az utolsó évemXDDD....
17/L-12.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!