Kamaszfiúk, ti vesztek fel nyáron szandált? Vagy papucsot? Milyen van nektek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 16:29
1/13 anonim válasza:
igen veszünk fel,
és olyan szandink van mint másoknak is,
-egyébként mire jó ez a kérdésed ?
3/13 anonim válasza:
Általában cipő, ritkán szandál. De ha csak itt a faluban rohangálok, akkor sokszor veszek papucsot is. (Adidas pakker, szandálom meg most nincs is.:D)
4/13 anonim válasza:
Nem mert nem mutogatom a meztelen lábujjaimat az utcán mindenkinek, az olyan nőies dolog. Papucsot strandra veszek, vagy a kertbe, de utcára fiúknak nem való. Szerintem.
5/13 anonim válasza:
érdekes itt falun divat (volt) szandált felvenni fiúknak is jó időben
6/13 anonim válasza:
Nem szoktam szandált, életemben vagy 2x volt talán. Papucsot meg csak a házban. Utcán elég idétlen ahogy abban slattyog az ember.
7/13 anonim válasza:
Szandált soha, az már nem divat szerintem, meg nekem nem is kényelmes :D
Papucsot szoktam felvenni.
8/13 anonim válasza:
Nyáron szinte mindig papucsban vagyok, nem szeretek cipőben lenni. Szandált viszont sosem hordok. 17/F
9/13 anonim válasza:
Papucsot nagyon ritkán. A szandál egyszerűen nem divat, sőt talán tré is. (lehet rám köpködni)
10/13 anonim válasza:
Szandálom nincs, ha a városba megyek, akkor mindig sportcipő. Itthon a faluban is van, hogy cipő, de azért elő szokott fordulni a papucs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!