Hogyan rángassam ki otthonról?
Figyelt kérdés
Ismerősöm 16 éves velem egy idős. van egy lány neki akivel 1 évig jártak de megbántotta és már 5 hónapja azon van hogy visszakapja. ez abból áll hogy egész nap fekszik és telón facezik vele vagy a gépelőtt ugyan ez. Eddig a társaság közepe volt de most már nem törődik vele senki, otthon is csak piszkálják mert ilyen (jogosan). És nem fogja fel hogy nem fog ezzel semmit elérni azón kívül h megutálja mindenki...Mit tegyek hogy kirángassam otthonról? hogy egy kicsit éljén?2013. aug. 19. 19:03
1/4 anonim válasza:
Kódold le a telóját.. mond meg neki hogy majd visszakapja, de először menjen el veled ideoda.. beszéljél a fejével
2/4 A kérdező kommentje:
nem adja ide. és azért a világ végére is elmenne hogy beszéljen a lánnyal akit szinte megfojt mert nem hagyja élni..Beszélnék én vele de nem hallgat senkire azt szajkózza hogy szerelmes... az hogy ide oda menjek vele az kizárt. két nap alatt annyira jutottam h ki jött velem a házuk elé.
2013. aug. 19. 19:07
3/4 anonim válasza:
Hagyd már békén,nem a gyereked!Ha ő neki így jó,akkor te ne rángasd semerre.Milyen ismerős vagy,aki megszabhatja azt,hogy mit csináljon a másik?Hagyd már békén!!
4/4 A kérdező kommentje:
Azért rángatom mert fontos annyira hogy nem hagyom hogy egy lány miatt mindenkit elveszítsen aki fontos neki és tudom hogy nem jó neki mert csak azért csinálja ezt mert úgy érzi hogy az a lány mindennél fontosabb pedig aki így bánik vele az meg sem érdemli,
2013. aug. 19. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!