Ti mit tennétek a helyemben? Váltsak osztályt?
Figyelt kérdés
Szóval, 31-en vagyunk egy osztályba több a fiú mitn a lány, ők kb 9-en vannak. Én 3 emberrel vagyok úgy jóba hogy mellettük ülök, együtt vagyunk szünetbe, együtt cigizünk stb. persze az osztály nagy részével is elvagyok csak őket inkább elviselem mondjuk úgy. De most az van hogy a három emberből 1 másik suliba ment 2 pedig megbukott nem sokára pótvizsgáznak és ha nem sikerül nekik akkor nagyon elviselhetetlen lesz az osztály, rengeteg nagyképű, gazdag ember van és sok olyan akik meg sem szólalnak, maguknak valók. Szóval ha megbuknak teljesen elleszek veszve gondolkodtam hogy átkérem maga máshová ti mit tennétek?2013. aug. 18. 23:31
11/21 A kérdező kommentje:
Jó, elhiszem, de ez nem a kérdésre volt válasz, nem barátkozok visszahzodokkal ennyi :D
2013. aug. 27. 09:41
12/21 anonim válasza:
elég baj hogy a visszahúzódóakat már elkönyvelted nyominak kb innen is látszik ilyen ember vagy nem csoda hogy alig van barátod.
13/21 A kérdező kommentje:
Aki egész évben meg sem szólal, pedig lehet hogy ha nyitna más emberek felé akkor nem baszogatnák arról mit gondoljak? egyébként elég sok barátom van nyugi, csak nem az osztályban :)
2013. aug. 28. 15:25
14/21 anonim válasza:
na végül átmentek a pótvizsgán ?:) remélem igen! azért sok sikert neked,én most fogok iskolát váltani.
15/21 A kérdező kommentje:
nem ment át az egyikük...
2013. aug. 30. 11:01
16/21 anonim válasza:
Figyelj ahogy érzed. Ha nagyon átakarsz menni másik suliba úgyis megtalálod a módját.
De lehet, hogy a szüleid nem fogják hagyni.
Egyébként nekem sokkal rosszabb osztályaim voltak eddig. /2db/ Mégse váltottam sulit csak mikor átjöttem áltisiből gimibe.
18/21 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne?
2013. aug. 31. 08:47
19/21 anonim válasza:
ja esetleg ha megbuksz,ez nem igy működik
20/21 A kérdező kommentje:
Az iskoláknak az a célja hogy tanuljak, és hogy meglegyen az érettségim és ha ez nekem egy ilyen közösségben nem megy akkor szerintem segíteniük kell és egyébként is, ha évközben jön egy gyerek az is ugyan ilyen, a tanárok majdnem ugyan azok és a tanagyak és a tanmenet sem változik osztályonként szóval szerintem erre igenis van lehetőségem
2013. aug. 31. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!