Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek iskolát váltsak...

Szerintetek iskolát váltsak vagy osztályt?

Figyelt kérdés

7-es vagyok, és járok egyy általános suliba, de ott nincsenek igazi barátaim, de igazából a bésekkel jobban kijövök. Ez az iskola elég messze van, és nem a körzeti sulim, csak azért irattak be a szüleim oda, mert az apukám, és az összes tesóm is oda járt. Szerintem a másik iskola jobb lenne, de nem vagyok biztos benne, mert vannak rosszindulatú mondák is arról a suliról. De az közelebb van. Egyik osztálytársam ma iratkozott át a másikba. Neki is az volt a baja, mint nekem. De nekem nem az iskolámmal van bajom, hanem inkább az osztállyal. Szóval most mit tegyek???Most lesz a félév, és már akkor, vagy legalább jövőre szeretnék tenni valamit.

februárban lesz 13/L

2011. nov. 22. 14:32
 1/6 Stella90 ***** válasza:
pontosan ismerem a helyzeted... sok régi osztályomban mindenki utált és én is őket... számtalan alkalommal váltottam iskolát emiatt...szerintem ha jobban érzed magad a másik osztályban, válts...ha rossz a közérzeted az osztályban/iskolában, akkor az eredményed is romlani fog előbb utóbb, mert nem szívesen mész vissza az iskolába nap mint nap...azt javaslom, konzultálj szüleiddel, mert ők biztosan melletted fognak állni, csak beszéljétek át alaposan...ők mindenben tudnak segíteni...
2011. nov. 22. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy van értelme...
2011. nov. 22. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Már így is romlottak a jegyeim, alsóba szín 5 voltam, 5-be meg már magántanuló, mert mindig lógtam, Hatodikba már volt 3, 2-es jegyeim is, jó igaz, a tanárok végén majdnem mindenből megadták az 5-t, de már nem nagyon figyelek órán, meg nem tanulok, meg ilyenek.

2011. nov. 22. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Na ennyi. Simán megéri, meg mit kell ezen gondolkodni, nem evidens a válasz? "Hmm lássuk csak szenvedjem a lányom az osztályban/suliban amit utál, aminek következtében rossz lesz a közérzete és romlanak a tanulmányai, vagy menjen át egy másikba? Ami végül is semmi drasztikus dolgot nem igényel, és az ég világon nem változtat semmit, ha csak azt nem hogy jobban fogja magát érezni és jobb jegyei lesznek."

Most a jegyeid romlanak aztán egyre rosszabb lesz. Hülyeség. Beszéld meg a szüleiddel. Ha meg elleneznék menjenek a francba. Munkahelyre is úgy szeretsz bemenni ha jól érzed magad, valahol erre külön ügyelnek is. Konkrétan ahol én voltam anno. Volt is 2 csávó, igazából már érezni lehetett hogy lesz valami, és idővel tényleg csávó behülyült, eldurvult stb... és kirúgták mindkettőt.

Jó közérzet = jobb minden

2011. nov. 22. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak osztályt. Én nem kockáztatnám meg, hogy egy új iskolában esetleg rosszabb osztályt kapjak, mint ami most van.
2011. nov. 22. 16:08
 6/6 Norb66 válasza:
Kérdezd meg a barátod. Ha ő azt mondja hogy az új sulija jobb, akkor menj át. Ha elég ha csak a B. osztályba jársz, akkor csak iratkozz át oda. Mindenképp beszéld meg a szüleiddel, mert ez nagyon komolyan téma, mert sok mindenre kihat, ahogy a példád is mutatja. Mindenképpen változtass, úgy, ahogy jónak látod. Először csak menj át a B-be, és ha ott sem jobb, akkor suliváltás.
2011. nov. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!