Nem maradtak meg a terhességeim, és sajnos úgy alakult, hogy orvost kell váltsak. Nem ismerem a Gyulai Nőgyógyászati Osztályt. Tudna - e valaki Gyulán ajánlani egy kedves, figyelmes, jó meddőségi szakembert?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 18:12
1/2 anonim válasza:
Szia!
Gyulán nagyon lelkiismeretes nőgyógyászként ismertem meg Dr. Jurdi Imad főorvos urat, nagyon alapos, körültekintő, sajnos a többi orvossal még nem volt tapasztalatom, inkább Békéscsabán vagyok ismerős. Ott kiváló meddőségi szakemberként Dr. Szeberényi Zsoltot ajánlanám, kolleginám nagyon dicséri.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget.
Nem tudok többet Békéscsabára menni. Ha maradhatnék, akkor én is Szeberényi doktorhoz mentem volna legszívesebben.
A békéscsabai volt orvosomról nagyon sokára vettem észre, hogy direkt nem kezel, éreztem, de sajnos nem akartam elhinni az igazságot, mert ez annyira borzasztó, míg saját maga el nem mondta... Sajnos azóta több éve szivatja a fejem.
Még egyszer köszönöm.
2009. dec. 23. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!