Ti mit tennétek a helyemben? Váltsak osztályt?
Figyelt kérdés
Szóval, 31-en vagyunk egy osztályba több a fiú mitn a lány, ők kb 9-en vannak. Én 3 emberrel vagyok úgy jóba hogy mellettük ülök, együtt vagyunk szünetbe, együtt cigizünk stb. persze az osztály nagy részével is elvagyok csak őket inkább elviselem mondjuk úgy. De most az van hogy a három emberből 1 másik suliba ment 2 pedig megbukott nem sokára pótvizsgáznak és ha nem sikerül nekik akkor nagyon elviselhetetlen lesz az osztály, rengeteg nagyképű, gazdag ember van és sok olyan akik meg sem szólalnak, maguknak valók. Szóval ha megbuknak teljesen elleszek veszve gondolkodtam hogy átkérem maga máshová ti mit tennétek?2013. aug. 18. 23:31
1/21 A kérdező kommentje:
16/f 11.be megyek
2013. aug. 18. 23:32
2/21 anonim válasza:
én ilyenért nem kérném át magam másik osztályba. egy éve énis sza*ul éreztem magam h a két legjobb barátom bár egy suliba de másik osztályba kerültek és rossz volt h először nem ismertem senkit, de először szünetbe tök jól elvoltunk, meg volt egy két közös óra. utána jobban megismertem a többieket és már nem nagyon jártam ki hozzájuk csak közös órák(angol, német) szüneteibe. szval azt javaslom próbálj meg a többiekkel is jóba lenni ha ők nem mennének át a vizsgán meg szünetekbe így is tudsz velük beszélni :D 15/f
3/21 A kérdező kommentje:
Már 2 éve ismerek mindenkit, akit eddig se kedveltem most se fogom, persze a szünetek ott vannak de az 10 perc..
2013. aug. 19. 10:28
4/21 anonim válasza:
az 10 perc, de jobb esetbe órán nem is lenne időd beszélgetni velük, mert akkor meg a tanárra figyelsz..
5/21 A kérdező kommentje:
Igen persze rá figyelek mint mindenki :D
2013. aug. 19. 13:01
6/21 anonim válasza:
szerintem meg menj át másik osztályba, mert,ha itt szarul érzed magad akkor ott csak jobb lehet, nem? :D
am gimis vagy? csak mert én szakközebes és nálunk nem lehet,csak úgy vándorolni az osztályok között xD
16L
7/21 A kérdező kommentje:
gimi :)
2013. aug. 19. 19:00
8/21 anonim válasza:
Ne válts osztályt 11.ben nagy változások szoktak történni szóval adj esélyt az osztályodnak akkor is ha a másik 2 barátod megmarad am arra nem gondoltál hogy beszélj azokhoz is akik nem szólalnak meg talán jó-fejek csak félénkek.
9/21 A kérdező kommentje:
(Nyugodtan ítéljetek el) Nem fogok olyannal haverkodni aki megsem szólal utána meg majd azért baszogassanak engem mert nyomikkal vagyok. Azért tudják már hol a helyünk, ellehet ítélni de ezzel mindenki így van csak nem vallja be :)
2013. aug. 21. 18:52
10/21 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, népszerű, nem "jó fiú", és mégis beszélgetek visszahúzódóbb osztálytársakkal.
Az vagyok aki vagyok, ha nem ezért szeretnek, akkor akár le is kophatnak, ha pletykálnak, én is "cikizem" őket. Van akkora "befolyásom", hogy az ő népszerűségüknek annyi legyen.
Ha neked egy szerepet kell játszanod ahhoz, hogy mások szeressenek, és ezért nem barátkozol csendesebb társaiddal, az csak téged, és az értékrended minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!