Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek valtsak osztalyt?

Szerintetek valtsak osztalyt?

Figyelt kérdés

Most matek-informatika osztalyban vagyok,de 3 fele oszlunk(van aki angolt tanul pluszba,van aki nemetet es van aki infot).En angolt tanulok.Szerintetek megeri infora valtani vagy nem? Ha informatikus akarok lenni akkor sokat szamit,hogy az iskolaban mar sokat foglalkozom az infoval vagy sem? VAgy fontosabb egy idegen nyelv megtanulasa?

Az infosok nem tanulnak nemetet,es heti 3 angolorajuk van, en tanulok heti 2 oraban nemetet es heti 4 oraban angolt. Elore is koszi a valaszokat.

2012. dec. 14. 14:16
 1/7 A kérdező kommentje:

ja es meg valami:

az infocsoport C++-t tanul,mi meg Pascal-t fogunk tanulni(le vagyunk maradva)

2012. dec. 14. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az infónál nem az számít, hogy a suliban mennyit tanítottak, hanem, hogy te magad, otthon mennyit tanultál!

Az angol még jól fog jönni, amellé magadtól tanulj még.

2012. dec. 14. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy mindegy, melyikben vagy. Muszáj megtanulnod profi szinten angolul is, meg programozni is, hogy később majd érvényesülni tudj. Mind a kettőt meg lehet tanulni a suliban is, meg azon kívül is... személy szerint az angolt választanám sulis keretek között, hogy jó sokat halld legalább a nyelvet. A C++-hoz nem kell a jó nyelvérzék, vagy hallás, azt szépen csendben, otthon is meg tudod tanulni.
2012. dec. 14. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet heti 1 alapórában is jó alapokat szerezni, meg lehet heti 3 órában is zülleni. Én a helyedben az infót választanám, de ha nem azt választod, attól még nem lesznek rosszabbak az esélyeid (sokkal). Ez leginkább a hozzáállásodon múlik, meg a képességeiden.

Ha meg infós leszel, úgyis rá leszel kényszerülve, hogy angolul megtnaulj. Angol nyelvű doksik olvasása meg ér legalább annyit, mint 1-2 angolóra.

2012. dec. 14. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv.:

Én infós suliba járok, 5 programozásom van egy nap 10. osztályban...

A 9. osztályban tanultam meg az alapokat, az indított el, most pedig már sokkal többet tanultam otthon, internetről, mint az órán.

Ajánlom maradj és kezdj el otthon programozást tanulni.

Egyszerű nyelveket pl.: (c#, pascal(ez már régi))

AkroMenToS

2012. dec. 14. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:
ÉN TAVALY STRUCT-OT VÁLTOTTAM!!44négy
2012. dec. 16. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
pascalt kár tanulni
2012. dec. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!