Ti mit engedtek meg a 13-14 éves lányotoknak?
Smink: szájfény más semmi
Körömfestés:nyáron nem rikító,suliba átlátszó
Laptop:lehet
Facebook:a növére ellenőrzi,de az üzeneteket nem nézi
Telefon:van egy érintöképernyős
Csavargás:nappal lehet,de el kell mondani hova,néha hívni,és kilencre hazaérni
Pasizás:ismernünk kell a fiút,és semmi csók csak kézfogás,,puszi
smink: korrektor,púder,szemceruza,spirál
körömfestés: naná
laptop,facebook: igen ha tanul mellette
csavargás: igen, ha megcsinálja a kötelességét
pasizás: 14 évesen már minimálisan engedném, ottaludni nem fog, meg mindenfele lógni vele
iskolaidőben maximum 6ig legyen kész a leckéje, aztán 7ig (télen sötétedésig) kint maradhatna
nyáron 8-9ig
14 éves lány vagyok. Nekem ezeket engedik meg:
Smink: szempillaspirálom és szemceruzám van. Használom öket de nem mindig :)
Körömfestés: Utálok körmöt festeni, örülnek is neki :)
Laptop: Nincs. Van egy közös számítógép, nem használom gyakran, van wi-fi, a telefonomról netezek(most is)
Facebook: Van nekem 2 éve. Arra használom amire való.
Telefon: Okostelefonom van. Telefonálok, sms-t küldök,netezek rajta.
Csavargás: Nyáron 7-8ig vagyok elengedve a barátaimmal a városba, vagy oty alszok náluk/ök nálam. Suliidöben tanulás után. Sötétedésre mindig otthon kell lennem.
Utolsó vagyok, lemaradt a pasizás:)
Pasizás: engedik, de csóknál tovább nem. De nincs jelenleg barátom se. :).
Szia!:) Remélem nem baj, hogy én válaszolok. 13/L
Smink: Öhm...Télen néha alapozó ha nagyon muszály,szájfény általában ha megyek valahova, szempillaspirál iskolában tilos de ha színházba vagy moziba megyek szabad.
Körömfestés: Bármilyenre festhetem:D
laptop:Van saját laptopom azt hazsnálom
facebook: Nincs de szerintem nem is engednék:) (szükségem sincs rá,más közösségi oldalon tartom a kapcsolatot a barátaimmal)
telefon: érintőképernyős(nem okos)
csavargás: hát...nem annyira engedik. a legkésőbb ami volt az az, hogy nyolcra értem haza (most nyáron)
pasizás: ha meghallanák, hogy szerelmes vagyok vagy pasim van péklapáttal kergetnél el a srácot engem pedig bezárnának a szobámba amíg be nm töltöm a 18-at:DDDD
Városba,színházba moziba mehetek el addig ameddig meg van beszélve itthon:)
Smink: ceruzát,spirált,korrektort használok. Fölöslegesnek tartják,de megengedik.
Körömfestés:anyukám soha nem festette,és így valahogy belém nevelte,hogy én sem szeretem. Amúgy szerintem engedné.
Laptop:közös gép van,nem igénylem.
Facebook: nem vagyok túl aktív,max havonta ha felteszek egy képet,meg néha kirakok egy zenét,ilyesmi... Mivel tudja hogy nem ott élem az életem,nem igazá törődik vele.
Telefon: Szeptembertől koleszos leszek,ezért most vettünk egy okostelefont,hogy tudjak netezni.
Csavargás:9-ig vagyok elengedve(kb minden nap elmegyek),meg úgy kéthetente el voltam engedve nyársalásra a haverokkal olyan 11-ig is akár,csak eljátszottam a bizalmukat mivel mindig késtem,meg könyörögtem h had maradjak még...Szóval most már 9-re otthon vagyok mindig.
Pasizás: nem tud semmit ezekről a dolgokról...többször rákérdezett már de egyszerűen nem tudom és nem is akarom vele megosztani. Pedig jó a kapcsolatunk,de ezt a témát inkább a barátnőimmel tárgyalom ki. (pedig lenne mit mesélnem)
14/L
Az én nővéremnek ezek voltak megengedve:
Smink: alapozó, szempillaspirál
körömfestés: Ő 15 éves korban kezdte el növeszteni a körmét, de ő egyedül nem festhette ki, hanem el kellett mennie a műkörmöshöz. (nem rakatott fel)
laptop, facebook: Nálunk úgy van, hogy házi feladat után...
telefon: 9 éves korában kapott egy kisebb telefont, csak vészhelyzetekre.
csavargás: 1 órától - 6-7 óráig, sötétedés előtt haza kell érnie. Barátnőivel csak a városban, illetve elvitte a barátnőjét magával, és így ketten egyedül elmentek Budapesti Cosplay-re... (Csak megbízható emberekkel engedi el anya)
pasizás: Van olyan nála, hogy kijelenti, hogy jól néz ki egy "férfi", ha annak hívhatom, de sose volt neki pasija, és nem is akart, hiába voltak udvarlói.
Én 14 éves vagyok, hamarosan 15,de szerintem még beleférek :-)
Smnik:Szemceruza,szempillaspirál, natúr szemhéjpúder és nem is nagyon vágyom többre.Ezeket anyával együtt vettük.
Körömfestés:Lehet, főleg francia manikűrt szoktam csinálni
Laptop:van, nyolcadikban kaptam
Facebook: Szintén van,a szüleim is fenn vannak, de nem teszek fel semmi 'problémásat"
Telefon:Okosteló, saját pénzből, de mobilnet nincs rajta, így csak itthon netezek vele (wifi)
Csavargás:Olyan nincs, barátnőhöz mehetek át, szólok és megbeszéljük, vagy a városba is lehet csak szólnom kell, hogy hova és meddig
Pasizás:nincs még bárátom, és csak úgy "pasizni" nem igazán szokásom...
Elmehetek edzésre a lovardába, a öcsémért a sulijába, ill. állatoknak (nyulak, kutyus, madár) cuccért boltba
Most ennyi jutott az eszembe :-)
Smink: bármennyire sminkelhettem magam,de csak szemceruzát használtam
Körömfestés:nem szóltak bele
Laptop:bármennyit használhattam
Facebook:nem szóltak bele mert tudták hogy annyira nem vagyok buta hogy 50 èves pedofilokkal cseteljek.
Mászkálás:télen 6-ig
Nyáron: 8-ig
Bulizás: sulidiszkóba mentem meg félévente egyszer rendeztem házibulit.Diszkóba nem mehettem mert a 14 éveseknek még nem ott a helyük
Mászkálás:legtöbb hétvégén csavarogtam a barátnőimmel.Bármerre mehettünk,velük még sötétben,este 10-kor is mászkálhattam az utcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!