Tinik milyen dolgok torténtek veletek vicces? Pl kiszöktél az ablakon bulizni. Meséljetek 15/L
Jézusom!
Gondoltam, hogy válaszolok a kérdésre, de mikor elolvastam a "vicces" sztorit, úgy döntöttem ez nem vicces. Inkább a kommenteken röhögtem egyet.
Én nem szöktem ki sose, igaz lehetőségem sincs rá, de ez felelőtlenség.
16/L
Kedves Kérdező!
Nem tudom, hogy mit vártál? Hogy majd mindenki olyanokat ír, hogy: "leittam magam és lehánytam a pasim" vagy "azt mondtam a szüleimnek, hogy a barinőmnél alszok, de a pasimnál aludtam. hahaha".
Bocsi, de nekem ezek nem vicces dolgok, nekem az nem vicces, hogy a szüleimet árverem csak azért, hogy nem mondhassák rám, hogy apuci kicsi lánya vagyok. Vicces történeteim, mint fentebb írtam vannak, de nem ilyen jellegűek. Ha csak a kérdés tetted volna fel valoszínüleg normális válaszokat kaptál volna, nemcsak off-okat. A továbbiakra pedig azt ajánlanám neked, hogy ne reklámozd (főleg itt GyK-n), az ilyen jellegű dolgaidat (amit fentebb leírtál), mert a legtöbben nem toleránsak az ilyen jellegű dolgokra.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!