Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik milyen dolgok torténtek...

Tinik milyen dolgok torténtek veletek vicces? Pl kiszöktél az ablakon bulizni. Meséljetek 15/L

Figyelt kérdés
Velem már tortent olyan hogy kiszoktem bulizni de apa nem vette eszre egy percig.Kijott a kertbe es hatat fordítva elotte altam kerdezi ki az!? Valaszolj vagy a rendorseget hivom. Es kiszaladtam a kapun es elmentem bulizni. Ki hivte a remdoseget is de hajnali 1 kor visszajottem es apa az.ajtoba alt mikor felkapcsoltam a villany sikitottam egyet o meg lebaszott es 1 het szobifogsagot adott de akk is neha a barinojim atjottek es az ablakon at neha kiszoktettek es apa azota se tudja hogy kizoktettek a barinojim.15/L es bocs csak telorol irok.

2013. aug. 11. 22:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
ja, nincsen l és y a telefonodon. mily szomorú.
2013. aug. 12. 16:47
 22/32 anonim ***** válasza:
92%
Te hallod! Egyes írásaidnál azt sem tudom eldönteni, hogy magyarul vagy szlovákul írsz, érdekes én mindig tudtam telóról úgy írni, hogy az megfeleljen a magyar helyesírási szabályoknak, ha meg nem kijavítom az automatával...
2013. aug. 12. 17:16
 23/32 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom!

Gondoltam, hogy válaszolok a kérdésre, de mikor elolvastam a "vicces" sztorit, úgy döntöttem ez nem vicces. Inkább a kommenteken röhögtem egyet.

Én nem szöktem ki sose, igaz lehetőségem sincs rá, de ez felelőtlenség.

16/L

2013. aug. 12. 21:52
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
Hát szakadok a röhögéstől..gondoltad 15 évesen miért is ne? elmegyek bulizni meg inni.Kimentél de apa észrevett, kihìvta a hatóságokat de te mentél. Hazaértél és apád rájött hogy egy felelőtlen kis rrrib..senkiházi vagy aki szarik a szüleire. Te meg mentegetőztél hogy csak kikapcsolodtál.HaHaHa
2013. aug. 12. 23:03
 25/32 A kérdező kommentje:
Azta! Mennyi normalatlan ember! Maskor odaírom hogy csak normalisak irjanak ja van l y a telefonomon. Na minden normalatlannak egy lefeleújat
2013. aug. 13. 11:09
 26/32 anonim ***** válasza:
*ujjat
2013. aug. 13. 11:23
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem úgy érezni, hogy ez kamu... De pontozd le ezt is :)
2013. aug. 13. 19:22
 28/32 A kérdező kommentje:
Ok:)
2013. aug. 13. 19:31
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem tudom, hogy mit vártál? Hogy majd mindenki olyanokat ír, hogy: "leittam magam és lehánytam a pasim" vagy "azt mondtam a szüleimnek, hogy a barinőmnél alszok, de a pasimnál aludtam. hahaha".

Bocsi, de nekem ezek nem vicces dolgok, nekem az nem vicces, hogy a szüleimet árverem csak azért, hogy nem mondhassák rám, hogy apuci kicsi lánya vagyok. Vicces történeteim, mint fentebb írtam vannak, de nem ilyen jellegűek. Ha csak a kérdés tetted volna fel valoszínüleg normális válaszokat kaptál volna, nemcsak off-okat. A továbbiakra pedig azt ajánlanám neked, hogy ne reklámozd (főleg itt GyK-n), az ilyen jellegű dolgaidat (amit fentebb leírtál), mert a legtöbben nem toleránsak az ilyen jellegű dolgokra.

15L

2013. aug. 14. 10:21
 30/32 A kérdező kommentje:
Nem kerek tobb valaszt!!!
2013. aug. 14. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!