Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik milyen dolgok torténtek...

Tinik milyen dolgok torténtek veletek vicces? Pl kiszöktél az ablakon bulizni. Meséljetek 15/L

Figyelt kérdés
Velem már tortent olyan hogy kiszoktem bulizni de apa nem vette eszre egy percig.Kijott a kertbe es hatat fordítva elotte altam kerdezi ki az!? Valaszolj vagy a rendorseget hivom. Es kiszaladtam a kapun es elmentem bulizni. Ki hivte a remdoseget is de hajnali 1 kor visszajottem es apa az.ajtoba alt mikor felkapcsoltam a villany sikitottam egyet o meg lebaszott es 1 het szobifogsagot adott de akk is neha a barinojim atjottek es az ablakon at neha kiszoktettek es apa azota se tudja hogy kizoktettek a barinojim.15/L es bocs csak telorol irok.

2013. aug. 11. 22:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
12%

Később aranyos emlék lesz,ne tagadd meg ilyen begyöpösödött,agyonerkölcsösödött emberek miatt saját magadat!Ezt csináltad,és kész.:)

Én amúgy nem szöktem semerre,de sokszor kerültem ciki helyzetekbe.XD

2013. aug. 12. 03:00
 12/32 anonim ***** válasza:
48%
Bnom kiszokott anno bulizni. Az apja keson ert haza aznap es belulrol benne maradt a kulcs az ajtoba. Hajnalban az a dilis lany a lepcsohazbol a villamhariton at probalt belendulni a szobaja ablakaba..mi a haz oldalan ultunk a kocsiba es csak azt lattuk elol bemegy majd sik ideg es hatulrol szalad elore..(tudtuk hogy nincs hatso ajto..amugy elso emeleten lakott) mar nem tudom hanyszor megcsinalta de egyszer kiszalltam kerdeztem mi van...verzett mindket tenyere..(a villamhariton csuszkalni nem fajdalom mentes) hat visitottam a rohogestol..majd bekopogtam hozzajuk hajnal 4kor . Mondtam anyukajanaj hogy a bnom szobajaba maradt a berletem..felkomasan beengedett mondts hogy halkan keressem mert xy alszik..haha..visszament a szobajaba es a bnom beengedtem...annyi ilyen volt velunk hogy estig irhatnek...megis tisztesseges felnottek lettunk..
2013. aug. 12. 06:54
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
De és most is fiatal vagyok,de 15 évesen nem kell még bulizni,és felelőtlenség elszökni,és nagyon gyerekes.
2013. aug. 12. 09:04
 14/32 A kérdező kommentje:
A tiniknek is kell felszabadulas de vannak olyan tini szokasok jogu pl ja nem josz el a biliba apuci visszatartott. Es muszi volt kime.nem de mint irtam bocsanatot kertem aputol es elmagyaraztam neki mondent
2013. aug. 12. 09:32
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Birkaszellemnek hívják és befolyásolhatóságnak nem tini szokásnak..
2013. aug. 12. 09:36
 16/32 anonim ***** válasza:
83%

Hát vicces helyzeteket tudnék írni, dögivel. De úgy látom, hogy neked az a vicces, hogy kiszöksz meg, hogy nem írsz normálisan. Azt se értem miről karatyolsz az utolsó kommentedben. Tini szokasok jogu? Mi van?

Szomorú, hogy neked a fentiek a szórakoztatóak.

Egy másik 15 éves lány

2013. aug. 12. 09:56
 17/32 A kérdező kommentje:
Senki nem bírja felfogni jogy telefonrol irok meg azt se hogy caak egyszer sxojtem ki es azota se csinalok ijet?!
2013. aug. 12. 09:59
 18/32 anonim ***** válasza:
75%

DE TELEFONROL IS LEHET HELYESEN IRNI!!!!!

Nem fogod fel?

Egyebkent meg az nem 'ijet' hanem 'ilyet' Erdekes, en is telefonról vagyok, megis tudok helyesem irni.

2013. aug. 12. 10:02
 19/32 anonim ***** válasza:
80%
Egy ceruzával a számban jobban írok telefonról hajnali 4kor!
2013. aug. 12. 10:25
 20/32 A kérdező kommentje:
Fogjatok be a szatokat! Azert irok igy mert csak ilyen gombjai vannak neki! Es a helyesirasom nem a temaba illik!
2013. aug. 12. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!