Tinik milyen dolgok torténtek veletek vicces? Pl kiszöktél az ablakon bulizni. Meséljetek 15/L
Erre te büszke vagy?
Ha a lányom csinálna ilyet nagyon szomorú lennék.
Volt barátommal éppen nagyban dugtunk, amikor jöttek fel a lakásba a legjobb barátai. Szerencsére bezártuk az ajtót, de kopogtak, mint az állat, én meg megijedtem, így már nem is élveztem a dolgot. Mondtam h hagyjuk abba. Abbahagytuk, felöltöztünk, közben már hívogattak minket mg minden. Kinyitottam az ajtót, a barátom meg álló brével berohant a wc-be recskázni. Közben hallgathattam a barátaitól, hogfy tudják ám hogy mit csinálunk és a szokásos piszkálódást.
Másik vicces az volt, hogy ez a volt barátom egy kis gebe gyerek volt, nem tudott felemelni. A haverja meg felkapott, elkezdi, hogy egyáltalán nem vagyok nehéz, de a földre ejt kb azonnal.
en is szoktem mar ki,nemegyszer,de nem beb@aszni mint az allat,hanem a barataimmal jol erezni magam,mindenfele illegalis dolog nelkul. elozo valaszolok most ne hurrogjatok mar le szegenyt, ti nem voltatok fiatalok?:D
de a helyesirasodra tentleg figyelj oda egy kicsit:))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!