Mit lehet olyan baráttal csinálni, aki ha valami nem tőle származik az 'vicces' 'nem jó'?
Kezdtem egy számomra kellemes hobbyba, de mivel nem barátnőm találta ki először, le is viccesezte a dolgot. Érdekes a dolgaimba mégis koppint elég rendesen!
-írni kezdtem-Ő is elkezdett, persze mikor mindenki őt ugrálta körbe nem vette észre, hogy nekem álmom/hobbim az írás, Ő meg bekeveri a sz*rt a dolgaival, meg fájdalmat okoz, hogy lemásolja a dolgaim
Mondjunk nem kéne vele barátkozni?
Sose értettem ezt. Ha nem jó vele lenni, hát ne legyél.
Jó vele csak fura, hogy próbál koppintani. =/
Igen én csúnya vagyok:DD
Ha ennyire szeretsz írni, akkor mért van a béka feneke alatt a fogalmazási készséged?
Komolyan. Kétszer el kellett olvasnom, hogy megértsem mit akarsz.
szerintem felsőbbrendűségét érezteti veled. tippelem, h ő a "menőbb", bulizósabb, pasizósabb, nagyszájúbb, társaságban figyelem központja, te meg kicsit a háttérben vagy, mögötte.
jól sejtem? ha igen, akkor ne barátkozz vele, neked nem ő a megfelelő, csak elnyom és megsérti az önbizalmad. keress kicsit kevésbé öntelt lányt barátnak.
ha nem jól tippeltem, akkor valami más a gond köztetek, minek okán te haragszol rá, és emiatt úgy érzed, folyton a borsot töri az orrod alá. lehet, h alapból idegesít a csaj, kicsit utálod? ebben az esetben fogalmazd meg magadnak, mi az, amit utálsz benne, üljetek le, és beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!