Szerintetek 14 éves lányom fog örülni ha testvére születik?
Szerintem magatok miatt is jó lenne egy gyerek! Ő lassan felnőtt lesz, te meg még 32 évesen benne vagy a korban, nagyon is!
És ha elmagyarázzátok neki, hogy most, mikor ő már lassan felnő, ti nem akartok egyedül maradni ilyen fiatalon, és hogy örülnétek még egy gyereknek, akkor biztosan meg fogja érteni! :)
Szerintem,ha azt mondja,hogy örülne,akkor biztosan örülni is fog!
Ha amúgy én lennék a lányod,akkor a nyakadba ugranék és körbecsókolgatnálak.De én régen is nagyon örültem volna egy testvérnek,csak nem lehetett.A szüleim úgy fogadtak örökbe,és gondolom nem akartak még egy gyereket,mert az úgy már kicsit furcsa lett volna nekik,vagy istentudja.Meg hát nem éppen voltak fiatalok,most meg már pláne nem azok.
Mindegy,én örülök a lányod helyett is.*-* :)
17/L
Válasz 17/L
Aranyos tőled amit írtál,sajnálom hogy neked nem lett testvéred,de biztos van olyan ember akivel mindent megtudsz beszélni.Köszönöm hogy írtál.
Az öcsémmel másfél év van közöttünk, és nagyon utálom. (Mármint a kevés korkülönbséget.) Én jobban örülnék, ha legalább öt év lenne közöttünk.
Egyébként az egyik barátnőmnek tavaly született kistesója. 13 évesek voltunk, és mindig arról panaszkodott nekem a suliban, hogy majd őt már nem fogják szeretni, meg majd nem foglakoznak vele, ha megszületik a tesója. Errefel, most annyira szereti, mintha a sajátja lenne. Mondjuk a kicsi neki csak feltestvére, de szerintem majd idővel hozzászokik, meg majd alakul. Lehet, hogy elsőnek tényleg kicsit rosszul fogja fel, de szerintem minden rendben lesz! :) Én legalábbis is angyon örülnék, hogy ha most születne meg az öcsém. :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!