Szerintetek 14 éves lányom fog örülni ha testvére születik?
Én is 14 voltam,amikor lett egy öcsém.
Ha hamarabb születik,akkor valószinű nehezebben dolgozom fel,de 14 évesen már elég nagy voltam,hogy eszembe se jutott féltékenynek lenni.Rengeteget babáztam,rengeteget vigyáztam rá,etettem,fürdettem,altattam,stb.
Inkább pótanyja mint testvére vagyok.
nekem volt olyan ismerősöm, aki nem nagyon örült neki. Bár igaz, hogy itt is inkább a körülményekkel volt a baj, mint a tesóval. Figyelni kell arra, hogy legyen elszeparált része a picinek, mert egy 14 éves vagy most fog felvételizni, vagy most kezdi a gimit és egyiket sem könnyű (gyereksírás, stb miatt) eltűrni, ha tanulni vagy csak elvonulni szeretne. A másik, hogy egy 14 éves nem szülő, hiába "nagy" (persze ezt sosem értem ezt az oldalon...egyesek szerint 14 évesen már vigyázzon a testvérére, de 17-8-9 évesen még ne legyen párkapcsolata). Egy kisbaba óriási felelőség, és sok szülő is bizonytalan néha. Féltékeny csak akkor lesz, ha őt elhanyagoljátok, de ha továbbra is rendesen foglalkoztok vele, akkor minden oké. A párod az ő apukája? Ha nem, akkor jó a kapcsolatuk?
Amúgy, ha normálisan történik minden, biztos fog örülni, hogy van egy pici tesója:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!