Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti lemondanátok a 13 éves...

Ti lemondanátok a 13 éves fiatokról?

Figyelt kérdés

Elváltam az apjától,ő másik városban él,ő sem akarja befogadni,annyira zűrös dolgai vannak a fiunknak!

Van párom,3 éve élünk együtt.Eleinte nagyon jól megvoltunk,aztán a fiam elkezdett kamaszodni,rossz társaságba keveredett,rossz példát is látott maga előtt,ami neki persze tetszett.Most már ott tart,hogy haza sem jön,ha igen,csak lopni,rongálni,fenyegetőzni!

Mindent zárunk,amit csak lehet,de még a mosóport is ellopja.

Valószínű iszik és drogot is fogyaszt.

A rendőrség többször hozta haza éjszaka,de ők sem tudnak mit kezdeni vele,mivel gyerek.

Rengeteget beszélgettünk vele,már MINDENT megpróbáltunk,de teljesen hatástalan.

Már félek tőle,késsel fenyeget!

A családsegítő azt mondja,csak egy lehetőség van,ha felfüggesztem a szülői felügyeleti jogomat és nevelőszülőknek adom!Élhetetlen ez a helyzet!

De mégiscsak a fiam,hogy tehetnék ilyet?Mit fog gondolni rólam évek múlva?"Hogy lemondott róla az anyja!!!"

2013. aug. 8. 17:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, egy rendes szobába be lehet zárni. Nem tudom milyen ajtó amit kirúg, de egy műanyag ajtó nem nyílik ki, egy rendes faajtót meg a tűzoltók a baltával nehezen nyitnak ki. Az ablakra meg ráengeded a redőnyt, és a gurtnit eltünteted. Onnan nem megy ki.

Szerintem pár óra után igencsak megilletődne a kiscsávó, hogy marhára szót kell fogadni, mert lehet itt neki olyan cudar világ amit el se tud képzelni! (Nem szülő voltam.)

2013. aug. 8. 20:52
 22/29 anonim ***** válasza:
72%

Erről lemondanék...

DE LEGINKÁBB MAGAMAT GYŰLÖLNÉM MERT EZ CSAK IS A SZÜLŐ HIBÁJA...

2013. aug. 8. 21:26
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
Ki kéne kötni egy székhez, felpofozni 5x-6x, aztán ott hagyni étlen-szomjan, zárt ablakokkal, ajtókkal, csak egy kislámpa legyen a társasága, meg a kötél ami lefogja.
2013. aug. 9. 00:11
 24/29 Valaki0505 válasza:
85%
Mi folyik itt? Miért ilyen a gyerek? Mert ilyen szülei vannak... 13 évesen késsel fenyeget? Úgy kiverném a fogát, hogy ebben az évben nem merne megszólalni... És itt, a gyakorikérdések.hu-n teszed fel a kérdést, hogy megszabadulj-e tőle vagy ne. Az ilyen szülőnek ne legyen gyereke. Tönkretettétek a gyereket. Szégyen. Én a helyedbe bezárnám a pincébe és addig verném, még meg nem tanulja, hogy ki a szülő és ki a gyerek. Milyen anya az ilyen? Gratulálok!
2013. aug. 9. 00:18
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Kijavítom a kérdésedben leírtakat.

"Eleinte nagyon jól megvoltunk, aztán a fiam elkezdett kamaszodni, és elrontottuk a nevelését."

2013. aug. 9. 08:52
 26/29 anonim ***** válasza:
Én nem mondanék le róla. Az a te gyereked, vállani kell érte a felelősséget. De azt tudod, hogy valamit elrontottál, de nagyon!? Németországban amikor kint voltam, láttam, hogy olyat csinálnak az ilyen gyerekekkel, hogy bizonyos összegért, kiküldik őket afrikai, inidia népekhez, és ilyesmikhez, akik teljesen natúrban élnek, tehát semmi olyan, ami nekünk van, és megnevelik őket. 2 hétig tart. Nem tudom, hogy ez még lehetséges-e,de lehet ilyet csinálni, de a gyerek csak ott tudja meg. Azok az emberek olyan bölcsek, és annyi szeretet van bennük, én láttam, és olyan jó módszereik vannak, és megnevelik őket. Valami ilyesmibe kéne beadnod a fiadat, csak tudjon angolul vagy németül, mert ott van segítségük. Utána kéne nézned, ott megtanulná, hogy mi a rend!
2013. aug. 9. 15:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak is a szülő hibája, nem is tudom, hogy tudtátok ennyire elrontani.

És ki volt az aki lepontozta azokat akik ilyet írtak. Ki lenne a hibás? Én miért nem lettem ilyen? Mert nyugodt családban nevelkedtem, apám anyám nem iszik SOHA, drogról még csak nem is beszélünk a családban, ennek ellenére nem egy begyöpösödött gyerek vagyok (tehát nem a másik véglet) mert ilyen az internet világában ritkán fordul már elő. De ezeken kívül nem tudom mit lehet még elrontani, több dolog is közrejátszhat, hiszékeny a gyerek, ilyen (agresszív) természetű, stb.

15/f

2013. aug. 11. 16:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Én nem keveredek rossz társaságba mert az ilyen társaságok ellenszenvet váltanak ki belőlem még az utcán is messziről elkerülöm az ilyet.

előző voltam

2013. aug. 11. 16:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta?

javaslom a gyermek benyugtatózását ( bármilyen módszerrel!) majd bevitelét egy pszichiátriára, ahol igen is kezelni fogják mivel még nincsen 14 éves se azaz korlátozottan cselekvőképes sem!

2014. jún. 15. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!