Ti lemondanátok az egyik álmotokról és a tanulásról, egy másik álmotok egy kisbaba érkezése miatt?
18 éves vagyok, olyan családom van ahol elítélik akiknek nem a tanulás és a karrier a legfontosabb.
Nemrég még azt hittem, hogy nekem is ezek a dolgok a fontosak, mentőtiszt szeretnék még mindig lenni, de állapotos vagyok és a kettő nem egyeztethető össze. A mentőzés kemény dolgok, nem egy kisgyermekes anyukának való, így erről le kell mondanom.
A tanulást nem örökre hagynám abba, csak most felfüggesztem.
Szerintetek is ekkora nagy bűn elpazarolni az eszem, a tehetségem a kisbaba érkezése miatt? Mert a szüleim szerint ennél nagyobb bűn nem létezik.
3 éve vagyunk együtt a párommal, Ő 25 éves.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát, hogy bűn vagy nem, mindenki ítélje meg maga. De ezek szerint ez az álom nem volt olyan nagyon fontos. Ha az lett volna, akkor mindent megteszel, hogy ne legyél terhes.
Én inkább a korod miatt aggódnék. Baromi hamar szülsz. Bár láttunk már csodát, igaz, nem olyan sokat, hogy felelős szülő vált a gyerekből...
Ja, és gyerek mellett iszonyat nehéz tanulni. Meg minden más sokkal nehezebb, mint gyerek nélkül.
Mivel már a baba ott van a pocidban, a kérdés el van döntve. :-)
Tanulni tanulhatsz még, nem kell véglegesen feladnod semmit.
Először is gratulálok! :) Van két álmod. Ebből az egyik sikerült! :) Meglátod a másik is fog! Igaz nehéz, de gyerkőc mellett tanultam, és államvizsgáztam le, nem bántam meg az egyiket sem. Fiatalságodnak hála, rengeteg időd van tanulni,akár több végzettséged is lehet. Nem üti ki egyik a másikat. Igaz, a partner nagyon fontos, vagy egy segítő nagymami, aki a vizsgaidőszak kellős közepén tud vigyázni a lurkóra!
Nem pazarolod el az eszed, hiszen egy, két, vagy három év múlva ha folytatod, akkor is ugyanúgy fog majd az agyad mint most, és veheted mindezt kihívásnak is amit a sorstól kaptál, hogy bebizonyítsad szüledinek, hogy képes vagy rá.
Egy kisbabánál nincs nagyobb ajándék a világon!
Minden jót neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!