Miert van az, hogy a kisbaba egyik szeme nagyobb, mint a masik?
Figyelt kérdés
Nem neztem felre, az egyik tuti nagyobb. Mitol lehet ez?2010. ápr. 30. 14:30
1/7 anonim válasza:
Az emberi test nem szimmetrikus. Nekem is nagyobb az egyik szemem, a fiamnál is ezt vettük észre!
2/7 anonim válasza:
Nekem is nagyobb az egyik szemem,nem is kicsit :(
A páros szervek sose egyformák,csak van,akinél picit tér el,azért nem feltünö. A nök melle se egyforma,nekem a fülem se egyforma. Ilyen az emberi test. Ja és az arc 2 oldala se egyforma.
3/7 anonim válasza:
Senkinek nem egyforma.
Ezen ne aggodj.
:)
jo babazasast
4/7 anonim válasza:
Pont azért, amiért neked id nagyobb az egyik füled,szemed,melled,és amiért nagyobb a fiúknak az egyik golyója:)
5/7 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is nagyobb a jobb szeme, pontosabban a bal kisebb. A gyógytornászunk szerint a nyaka bal oldalán kötöttek az izmok és tornásztatni kellene.
6/7 anonim válasza:
Nálunk sajnos kiderült, hogy a szűkebb szemrésű szemével nem nagyon néz, nem használja.
Mondjuk neki 10 hónaposan is gyakran "összeszaladtak" a szemei, úgyhogy szemészhez vittem.
Most szemüveget hord, és kezd szépen "nyílni" a szűkebb szemrése.
Csak azért írtam le, mert ilyen is van, nem azért, mert nálatok is ez lenne az ok.
Tény, hogy az emberi arc nem szimmetrikus alapból sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) kicsit megnyugodtam.
2010. máj. 1. 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!