Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert van az, hogy a kisbaba...

Miert van az, hogy a kisbaba egyik szeme nagyobb, mint a masik?

Figyelt kérdés
Nem neztem felre, az egyik tuti nagyobb. Mitol lehet ez?
2010. ápr. 30. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Az emberi test nem szimmetrikus. Nekem is nagyobb az egyik szemem, a fiamnál is ezt vettük észre!
2010. ápr. 30. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyobb az egyik szemem,nem is kicsit :(

A páros szervek sose egyformák,csak van,akinél picit tér el,azért nem feltünö. A nök melle se egyforma,nekem a fülem se egyforma. Ilyen az emberi test. Ja és az arc 2 oldala se egyforma.

2010. ápr. 30. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Senkinek nem egyforma.

Ezen ne aggodj.

:)

jo babazasast

2010. ápr. 30. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont azért, amiért neked id nagyobb az egyik füled,szemed,melled,és amiért nagyobb a fiúknak az egyik golyója:)
2010. ápr. 30. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is nagyobb a jobb szeme, pontosabban a bal kisebb. A gyógytornászunk szerint a nyaka bal oldalán kötöttek az izmok és tornásztatni kellene.
2010. ápr. 30. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk sajnos kiderült, hogy a szűkebb szemrésű szemével nem nagyon néz, nem használja.

Mondjuk neki 10 hónaposan is gyakran "összeszaladtak" a szemei, úgyhogy szemészhez vittem.

Most szemüveget hord, és kezd szépen "nyílni" a szűkebb szemrése.

Csak azért írtam le, mert ilyen is van, nem azért, mert nálatok is ez lenne az ok.

Tény, hogy az emberi arc nem szimmetrikus alapból sem.

2010. ápr. 30. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) kicsit megnyugodtam.
2010. máj. 1. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!