Ti lemondanátok a 13 éves fiatokról?
Elváltam az apjától,ő másik városban él,ő sem akarja befogadni,annyira zűrös dolgai vannak a fiunknak!
Van párom,3 éve élünk együtt.Eleinte nagyon jól megvoltunk,aztán a fiam elkezdett kamaszodni,rossz társaságba keveredett,rossz példát is látott maga előtt,ami neki persze tetszett.Most már ott tart,hogy haza sem jön,ha igen,csak lopni,rongálni,fenyegetőzni!
Mindent zárunk,amit csak lehet,de még a mosóport is ellopja.
Valószínű iszik és drogot is fogyaszt.
A rendőrség többször hozta haza éjszaka,de ők sem tudnak mit kezdeni vele,mivel gyerek.
Rengeteget beszélgettünk vele,már MINDENT megpróbáltunk,de teljesen hatástalan.
Már félek tőle,késsel fenyeget!
A családsegítő azt mondja,csak egy lehetőség van,ha felfüggesztem a szülői felügyeleti jogomat és nevelőszülőknek adom!Élhetetlen ez a helyzet!
De mégiscsak a fiam,hogy tehetnék ilyet?Mit fog gondolni rólam évek múlva?"Hogy lemondott róla az anyja!!!"
A páromnak azt mondja nem vagy az apám,és ha meg mersz ütni feljelentelek.vagy:leszúrlak!
soha nem voltam híve a verésnek,de most már kapott tőlem egy-két pofont.Először meglepődött,aztán kinevetett,ez nem fáj neki!-mondta
Ha én jelentem fel,elveszik tőlem!
Drog elvonóra csak akkor mehet,ha önként megy.Erre nem hajlandó!
Tehát??? A teljes tehetetlenség!!!Hát ez fáj ennyire!!!
Kitöri az ajtót,kiugrik az ablakon!Már próbáltam!
A párom következetes ember,és nem hisz a verésben.Valamint tényleg nem szeretném,ha tragédia történne!
A kérdésem pedig a TEHETETLENSÉGRŐL szól!
"soha nem voltam híve a verésnek,de most már kapott tőlem egy-két pofont"
Hát talán nem kamaszkorban kéne elkezdeni a nevelést... Ilyenkor már nem használ, csak olaj a tűzre.
Ez így van,csak előtte nem kellett ilyenhez folyamodnom,eszembe sem jutott!
Mindig többet lázadt , mint a többi hasonló gyerek,csak lehetett kezelni.
"AZT HISZEM EZT NAGYON ELCSESZTÉTEK,KÖTÖZZÉTEK LE ÉS VIGYÉTEK EL ELVONÓRA.ATTÓL,HOGY VALAKI KÖVETKEZETES MÉG ADHAT NÉHÁNY POFONT NA ÉS ENNEK GYEREKNEK AZ NEM ELÉG."
Nem lehet vinni,csak ha ő is akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!