Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, Kamaszok! SOS! Mit...

Szülők, Kamaszok! SOS! Mit csináljak?!

Figyelt kérdés

ÚRISTEN!!!

Sziasztok 12 éves lány vagyok, (Lizi) van egy bátyám, aki 13, (Kristóf) és egy öcsém aki 6, (Beni) plusz egy unokatesónk aki 13 éves lány (Sugi).

A Sugi szülei sejtik, hogy nagyon szerelmes, vagy mit tudom én!

Mikor ketten voltunk a Kristóf és a Beni nélkül, egyszercsak megszólal:

-Tudsz titkot tartani? -szólal meg hirtelen.

-Persze! -mondtam. Itt már tudtam, hogy a fiúról lesz szó.

-Jó, de a maminak (Tudjátok a közös mamánk.) se mondhatod el, senkinek!

-Oké! -izgatottan vártam mit fog mondani.

-Oké, -vette elő a telefonját és valami fiút mutatott -én ezzel a fiúval megismerkedtem a táborban és vele járok. De a szüleim nem tudják csak sejtik. És szerintük még túl fiatal vagyok ahoz, hogy barátom legyen. Pff! -egyébként tényleg úgy viselkedik, mintha nagyobb lenne olyan cuccokba jár.

-KOMOLY????? -döbbentem le.

És igen, mikor együtt hülyültünk gépen néha megszólalt, hogy szókirakóval játszik, de csak a barátjával SMS-ezett.

A mamánk töbször is megkérte, hogy beszéljen a Sugi vele erről (ők csak anyitt tudnak, hogy valakibe szerelmes és azzal beszél) mert a szülei kérték, hogy próbálják faggatni.

Mikor elment meghallottam, anya a mamival beszélt telefonon erről úgyhogy az ajtó elött lehallgattam:

-Igen a Zsoltiéknak (a Sugi apja neve) ki kéne deríteni mi van, mert ez így rossz. Nagyon fiatal még, hogy teljesen beszerelmesedjen és barátja legyen. Blablabla... - És ekkor rájöttem, hogy baj van. Anyának igaza van és nekem elkéne mondanom, de megígértem nem szólok semmit. És elkezdett fura érzésem lenni.

Mit tegyek? Mondjam meg anyának? De akkor ő elmondja a Zsoltiéknak és megtudják, lecseszik a Sugit, és elrontom a életét! De ha nem mondom meg baj lesz. Tényleg nem lehet még barátja még csak most lesz 6.-os! Szóval nem tudom. És anya rá fog kérdezni mondott-e erről valamit. ÁÁÁÁ! Bárcsak ne mondta volna el. :(

2013. aug. 7. 17:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát, évvesztes. És az is lehet, hogy 12 éves... nem tudom.
2013. aug. 7. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Drága szívem.. szerintem nem kell ebből ügyet csinálni..

13 évesen volt az első pasim.. ő 18 volt és nem volt semmi különös... nem feküdtünk le meg semmi ilyen.. 3 hétig voltun k együtt..

akkor, ha szexelni akarnak szólj a szülőknek, mert még fiatal hozzá...

2013. aug. 7. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 évesen a 7.-et fejeztem be év vesztesként, most vagyok 14, júliusban lettem annyi és 11 évesen mentem 6.-ba, egyszer akkor is buknia kellett volna vagy mit tudom én...
2013. aug. 7. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

elég fura, hogy nem tudod, hány éves... nekem van 14 unokatesóm, és mindegyiket tudom, hogy hány éves.

de ha 13 éves, akkor nem kell problémázni, kivéve, ha követi a mostani "minél korábban, annál jobb" divatot...

2013. aug. 8. 09:19
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Én is 13 éves voltam, amikor összejöttem az első barátommal. :D Ő 18 éves volt és velem csókolózott először... Tényleg más világ volt akkor. :D Kézen fogva sétálás, csókolózás, ennyi volt köztünk összesen és 9 hónapig együtt jártunk. :) Aztán én szakítottam vele és 15 éves koromig nem volt másik barátom. :) Akkor veszítettem el és az a kapcsolat 3 évig tartott. Szerintem akkor gáz, ha van barátja, ha többet akarnak a gyerekszerelmes dolgoknál. Szex még mindenképp korai.
2013. aug. 8. 09:54
 16/16 Valaki0505 válasza:
Te tényleg ilyen h*lyeségekkel foglalkozol?
2013. aug. 9. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!