Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hol, hány évesen...

Kamaszok! Hol, hány évesen rúgtatok be először? :D

Figyelt kérdés

Vicces volt? Van valami sztoritok ezzel kapcsolatban? :D

Ill. ha rendszeresen isztok: szüleitek tudják?

2013. aug. 5. 18:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
49%
17 éves koromig egyáltalán nem ittam semmit, aztán akkor volt egy alkalom, mikor picit becsiccsentettem, de az tényleg nem volt nagy ügy. Aztán 18 évesen volt pár alkalom, hogy többet ittam, mint kellett volna, de nem nevezném berúgásnak, mert eszemnél voltam mindig, emlékszek rá mit csináltam, és nem hánytam, szóval az a fetrengős, KO állapot sosem volt, és nem is akarom, hogy legyen. Mondjuk én nem iszom sokat sohasem, csak a kevés is megárt. Ez az egy év ilyen volt nálam, de most már nem érzek késztetést rá, hogy igyak egy pohár valaminél többet, nem érzem azt, hogy jaj, de bell rúgni, mert az jó. Néha, ha az ember padlón van, jó ötletnek tűnik, de ezen a korszakon túl kell esni szerintem. 19/L
2013. aug. 6. 12:08
 22/34 anonim ***** válasza:
89%

Én 15 évesen, mikor haverokkal sátrazni mentünk egy erdőbe. Négyen voltunk, 2L tömény volt +10 doboz sör. Abból 2literből csak én megíttam 8 decit, + 2 doboz sört. Semmire nem emlékszem, azon kívül hogy se beszélni, se járni nem tudtam.

15/F

2013. aug. 6. 13:09
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

13évesen talán..szüretibálon..de akkor csak becsiptem kicsit..

aztán ami komolyabb volt szernádon, de nemvolt gáz mert csak a matektanár előtt ittunk szóval csak ő látta..meg ugye az ő osztálya (volt pasim baráti köre khm.. sok mindent tudnak róla..:D) aztán most hétvége is ilyen szépséges volt.. de am. nem iszok mindig csak mikor olyan a társaság vagy olyan kedvem van.. gondolom észreveszik másnap hogy offon vagyok..de inkább csak röhögnek rajtam.. xd

15l

2013. aug. 6. 16:43
 24/34 anonim ***** válasza:
64%
16 vagyok egyszer csíptem be egy kicsit,de sose rúgtam be
2013. aug. 6. 21:23
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen. Akkor volt egy durva pár hónapom, amikor majdnem minden hétvégén berúgtam. Anyámék nem tudják, és utólag nem vagyok büszke rá, eléggé szégyellem magam miatta. Azóta, ha iszom, általában max. 1-2 sört vagy 1 koktél iszom, és itt megállok.

17/L

2013. aug. 7. 09:20
 26/34 anonim ***** válasza:
90%

Komolyabban 14 évesen. Ami vicces, hogy kb akkor ittam életemben a legkevesebb alkoholt. Ami még viccesebb, hogy kb félévvel korábban ittam életemben a legtöbb alkoholt (máig nem sikerült annyit egy este összeinnom), és akkor egy kis szédülésen és egy kis tejbetökségen kívül kutyabajom sem volt...

Barátnőimmel akkor mentem először diszkóba. (3omból 2en voltunk "diszkószüzek" úgyhogy nem csak nekem volt jó :D)

Semmi extra sztori nem kapcsolódik hozzá.

Ilyen semmirenememlékezős ivászatom még nem volt, (sajnos) elég jól bírom a piát, lány létemre.

De becsípni sokszor szoktam, ha épp nem fogyózok, akkor minden hétvégén, akár több napon is.

Tudják a szüleim, apu veszi nekünk a piát olyan helyeken, ahol nem adják ki. :D Szerinte most kell élnem, viszont anyu nem örül neki, de azért nem haragszik, sőt kinevet, ha másnap picit fáj a fejem :D

Szerintem tud amúgy vicces lenni, ha a barátaid már olyan részegek, hogy járás közben többször beborulnak az árokba, te pedig próbálsz úgy tenni, mintha tudnál járni, és nem röhögnél, mindezt miközben a rendőrség folyamatosan bámul titeket, többször elhalad mellettetek (autóval) és közben lassít. :DD

De általában csak jókedvig iszok azért :)

16L

2013. aug. 7. 12:47
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen szilveszterkor. Érdekes érzés volt, de nem kimondottan rossz :D

Szoktam iszogatni, ha úgy esik, de sosem iszom magam a sárga földig, csak hogy jól érezzem magam. Szüleim tudják, nem helyeslik, de nem is téma nálunk.

16/L

2013. aug. 7. 18:44
 28/34 anonim ***** válasza:
88%

14 évesen, szilveszterkor :D hát végülis vicces volt :)fura érzés volt, sírtam is de nem tudom hogy minek :D

nem szoktam berúgni rendszeresen(sőt,több mint féléve nem rúgtam be ), de ha berúgtam pár alkalommal azt nem tudták a szüleim(mire hazaértem általában kiment belőlem )

16/é

2013. aug. 7. 22:47
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
*16/l utolsó előtti hasonlítunk :D
2013. aug. 7. 22:49
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg.. :)
2013. aug. 8. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!