Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Szerettek bulizni?

Kamaszok! Szerettek bulizni?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen típusú buli? házibuli vagy szórakozóhely? a szüleitek meddig engednek el? és hány évesen voltatok először bulizni?:)

Nemet és kort is írjatok légyszi!:-)

2013. aug. 5. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
13 éves korom óta járhatok koncertekre, először évente 1-2 alkalom. A koncert végéig ott lehettem, persze baráti társasággal és főleg akkor engedtek el, amikor volt barátom, mert rá mertek bízni. Koncert végén jött értem anya autóval. Járok falusi rendezvényekre is. Ott mindig becsíptem vagy lerészegedtem, ilyenekre is 13 éves korom óta járhatok, első alkalommal 10-ig maradhattam, utána éjfél és így tovább. Végül az lett belőle, hogy most már, ha ilyesmi van a barátomnál aludhatok. Amúgy nem járok sokat bulizni, diszkóban sosem voltam de nem is szeretnék. Nem az én világom.
2013. aug. 5. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Gramy-re szoktam járni, mulatós zenéket játszanak. (5-en vannak, dob, szintetizátor minden van) Ha falunap van, ha búcsú, mindig ők játszanak. A apummal szoktam elmenni, de mindig külön utakon járunk, viszont együtt jövünk haza.

Most júliusban mehettem el egyedül, szülő nélkül, barátnőkkel Gramy-re ide a faluba, éjjeli 2-3óra fele kellett hazajönnöm.

A szilvesztert is barátnőkkel töltöttem, nálunk, a szüleim el mentek máshova szilveszterezni.

Hogy házibuli-e vagy szórakozóhely? Kedvemtől függ. De jobban szeretem a házibulikat, ahol csak ismerős arcok, haverok vannak, és jobban el lehet hülyülni.

2013. aug. 5. 11:02
 3/13 anonim ***** válasza:

#2. vagyok.

12-13 éves koromtól jártam falunapokkor Gramy-be, szülői felügyelettel.

14/L

2013. aug. 5. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tudnék úgy elképzelni hétvégét h ne mennék valahova. :D Igazából nekem teljesen mind1, h milyen buli mert jól elvagyok házibuliban is meg szórakozó helyen is. Valamikor meg csak kiülünk valahova aztán iszogatunk. Igazából az a lényeg h a barátaimmal legyek vagy legalább egy jó társasággal. :)) Szüleim általában éjfélig vagy 1ig szoktak elengedni de gyakran mondom azt h ott alszom valakinél és úgy egész este kint vagyok. Ilyenkor általában másik városban szoktam lenni mert itt ahol én lakom elég szar helyek vannak. :/ Volt már olyan is hogy kiszöktem éjszaka, nem is egyszer. Szerencsére ezzel még nem buktam le. Kb. 14 éves korom óta megy ez a bulizgatás.

16/L

2013. aug. 5. 13:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Utálok. Sose érzem jól magamat a partikon. Sokkal jobban szeretem a csendes helyeket, kevesebb izzadságszaggal és buta vonagló emberrel.

Ettől függetlenül a szüleim várhova elengednek, bármeddig, csak valakinek haza kell kísérnie.

15/L

2013. aug. 5. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Koncerteket bírom, lightosabb punk koncertekre járok, ahol nem a "pogozzuk szét az agyunkat megy".:) Esetleg még van értelmesebb szövege a muzsikának.

Szilveszteri buli szokott lenni havernál, max 8 ember volt eddig, inkább csak hülyéskedünk.:)

Bebaszós helyekre nem járok, de nem is hívnak. Én meg nem keresem a bajt.

15/F

2013. aug. 5. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:

a koncertet preferálom inkàbb :P

17/L

2013. aug. 5. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Koncertre járás, házibuli, valahova beülős dolgok, esetleg szabadtéri szórakozás iszogatással :)

17/L

2013. aug. 5. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:

15 évesen voltam először házibuliba, azóta is rendszeresen járok. Szórakozóhelyeket nem szeretem, addig maradok ameddig akarok.

18/F

2013. aug. 5. 23:03
 10/13 anonim ***** válasza:

A koncertekkel és a házibulikkal nincs bajom, a szórakozóhelyeket nem szeretem.

Ettől függetlenül anyáék oda is elengednek, viszont a feltétel nálam is ugyanaz, hogy telefonáljak az est folyamán legalább egyszer, és semmiképp ne egyedül jöjjek haza, hanem kísérlettel.

15/L

2013. aug. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!