Kamaszok! Szerettek bulizni?
Ha igen, milyen típusú buli? házibuli vagy szórakozóhely? a szüleitek meddig engednek el? és hány évesen voltatok először bulizni?:)
Nemet és kort is írjatok légyszi!:-)
Gramy-re szoktam járni, mulatós zenéket játszanak. (5-en vannak, dob, szintetizátor minden van) Ha falunap van, ha búcsú, mindig ők játszanak. A apummal szoktam elmenni, de mindig külön utakon járunk, viszont együtt jövünk haza.
Most júliusban mehettem el egyedül, szülő nélkül, barátnőkkel Gramy-re ide a faluba, éjjeli 2-3óra fele kellett hazajönnöm.
A szilvesztert is barátnőkkel töltöttem, nálunk, a szüleim el mentek máshova szilveszterezni.
Hogy házibuli-e vagy szórakozóhely? Kedvemtől függ. De jobban szeretem a házibulikat, ahol csak ismerős arcok, haverok vannak, és jobban el lehet hülyülni.
#2. vagyok.
12-13 éves koromtól jártam falunapokkor Gramy-be, szülői felügyelettel.
14/L
Én nem tudnék úgy elképzelni hétvégét h ne mennék valahova. :D Igazából nekem teljesen mind1, h milyen buli mert jól elvagyok házibuliban is meg szórakozó helyen is. Valamikor meg csak kiülünk valahova aztán iszogatunk. Igazából az a lényeg h a barátaimmal legyek vagy legalább egy jó társasággal. :)) Szüleim általában éjfélig vagy 1ig szoktak elengedni de gyakran mondom azt h ott alszom valakinél és úgy egész este kint vagyok. Ilyenkor általában másik városban szoktam lenni mert itt ahol én lakom elég szar helyek vannak. :/ Volt már olyan is hogy kiszöktem éjszaka, nem is egyszer. Szerencsére ezzel még nem buktam le. Kb. 14 éves korom óta megy ez a bulizgatás.
16/L
Utálok. Sose érzem jól magamat a partikon. Sokkal jobban szeretem a csendes helyeket, kevesebb izzadságszaggal és buta vonagló emberrel.
Ettől függetlenül a szüleim várhova elengednek, bármeddig, csak valakinek haza kell kísérnie.
15/L
Koncerteket bírom, lightosabb punk koncertekre járok, ahol nem a "pogozzuk szét az agyunkat megy".:) Esetleg még van értelmesebb szövege a muzsikának.
Szilveszteri buli szokott lenni havernál, max 8 ember volt eddig, inkább csak hülyéskedünk.:)
Bebaszós helyekre nem járok, de nem is hívnak. Én meg nem keresem a bajt.
15/F
a koncertet preferálom inkàbb :P
17/L
Koncertre járás, házibuli, valahova beülős dolgok, esetleg szabadtéri szórakozás iszogatással :)
17/L
15 évesen voltam először házibuliba, azóta is rendszeresen járok. Szórakozóhelyeket nem szeretem, addig maradok ameddig akarok.
18/F
A koncertekkel és a házibulikkal nincs bajom, a szórakozóhelyeket nem szeretem.
Ettől függetlenül anyáék oda is elengednek, viszont a feltétel nálam is ugyanaz, hogy telefonáljak az est folyamán legalább egyszer, és semmiképp ne egyedül jöjjek haza, hanem kísérlettel.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!