Kamaszok! Szerettek bulizni?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen típusú buli? házibuli vagy szórakozóhely? a szüleitek meddig engednek el? és hány évesen voltatok először bulizni?:)
Nemet és kort is írjatok légyszi!:-)
2013. aug. 5. 10:37
11/13 anonim válasza:
Én házibuliba szoktam néha-néha eljárni ( kb 3 havonta), de persze buli és buli között is van különbség.. Pl egyik osztálytársam szülinapja úgy nézett ki, hogy du 3-4kor kezdődött, de az ünnepelt már ekkor be volt csípve, éjszaka pedig durván részeg lett, végül beájult... És a vendégek nagy része követte a "jó" példát, így elég rosszul éreztem magam, mert a pezsgőn,néhány boron és a baileysen kívül utálom az összes piát, a dohányfüstöt pedig szintén nem bírom. A normális hülyéskedős házibulikat szeretem:-D A beülős helyek is jók, bár én oda nappal járok tehét nem számít bulinak.. Diszkókat nem szeretem, a koncerteket pedig vagy lekésem vagy suliidőben van, amikor nem engednek el :-( 16/L
12/13 anonim válasza:
Nagyon.:)
Mindegy, hogy milyen buli, bár őszintén a szórakozóhelyet és az az előtti before-ozást sokkal jobban szeretem. :)
Szórakozóhelyen zárásig (3), nem szórakozóhelyen pedig addig ameddig szeretnék.
14 évesen voltam először diszkóban, iszogatós bulin már nem tudom, talán 12.
16L
13/13 anonim válasza:
Utálok bulizni.Szerintem hülyeség,már bocs...de a mai bulik miről szólnak???Elmész egy buliba és kb.2-3 óra múlva be vagy baszva...ennek van értelme??? nem nagyon,én inkább filmet nézek meg sorozatokat meg barátokkal kimegyünk focizni és kész :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!