Pedig vicces dolog a berúgás :DD Apukám mesélte, hogy ő Angliában rúgott be, és mindenkinek pofázott az ucán, hogy az autósok miért rossz sávon közlekednek :DD
2013. aug. 5. 19:56
12/34 anonim válasza:
Meglepő, de soha életembe nem rúgtam még be! Nem érzek rá kényszert, tudok mértéket tartani. Nem is értem, miért jó az, ha hót részeg leszel, csak ártasz a szervezetednek. 18/F
2013. aug. 5. 19:57
13/34 anonim válasza:
Még nem, de nem is tervezem. Lehet szórakozni alkol nélkül, és alkohollal is. De ha az ital kerül szóba, mindig kell tudni mértéket tartani. Ha ünnenplünk vagy valami, akkor megiszok egy pezsgőt, vagy koktélt, mikor mit. De mindig csak egy fajtát, és egy pohár után leállok. Egyszerűen nem érzem szükségét.
18/l
2013. aug. 5. 20:09
14/34 anonim válasza:
Életemben nem rúgtam még be, de már kortyolgattam sört, bort még pálinkát is egy kicsit kipróbáltam, de van olyan ismerősöm (fiú) aki 11 évesen rúgott be először és azóta minden alkalmat megragad, hogy igyon (most 13 éves). Én nagyon meglepődtem ezen, hogy 11 évesen berúgott:((( 14/L
2013. aug. 5. 20:25
15/34 anonim válasza:
15 évesen kezdtem el kóstolgatni az alkoholt, akkor a részegség közelébe nem voltam. Aztán 16 évesen elmentem egy buliba és ott voltam legelőször részeg,de akkor úgy berúgtam ,mint még soha és nem is ittam sokat (utólag már tudom miért).
Azóta max egyszer-kétszer voltam részeg ,berúgva azóta se voltam. Számomra nagyon rémisztő ez a berúgás,mert emlékszek,hogy teljesen tudatomon kívül voltam,de szerencsére a barátaim figyeljtek rám ,szóval olyan nagy baromságokat nem csináltam. Persze vannak sztorik amiket a mai napig hallgatok,de senki nem ujjazott meg meg mit tudom én mik zajlanak még itt.
De nem bánom,hogy így történt,legalább tudom,hogy milyen érzés és máskor jobban odafigyelek,hogy ne legyen ilyen:)
2013. aug. 5. 21:26
16/34 A kérdező kommentje:
#11: :DDDDDDDDDD
2013. aug. 5. 22:27
17/34 anonim válasza:
Házibuliban, 15 évesen. Néha buliban (kb. 1 évben 2szer) még mindig elvetem a sulykot, szüleim tudják.
18/F
2013. aug. 5. 22:56
18/34 anonim válasza:
13 évesen, de nem volt szándékos. :D Egy pohárban volt kiönthe rum, én azt hittem, tea, egyhúzásra megittam, erre: jé, hát ez nem tea. :D De nem lett semmi bajom, csak jókedvem volt, feküdtem a hátamon és számolgattam a gerendákat a plafonon. Az már más tészta, hogy egyszer sem sikerült, mert mindig belezavarodtam. XD Szüleim tudják, hiszen csak baleset volt... :))))
2013. aug. 5. 23:45
19/34 anonim válasza:
Haverokkal 3-an vettük egy üveg töményt. Amit egy éjszaka alatt ittunk meg. Első alkalmam volt, és hát én meg se éreztem kb, csak a járásom volt furcsa ha lassan mentem. Viszont a többiek pár érdekes dolgot is akartak csinálni, amiken máig megmosolygok. Ekkor 15 voltam, és azóta se voltam részeg, csak enyhén spicces.
2013. aug. 6. 02:44
20/34 anonim válasza:
19 évesen,a középiskolai ballagás után(természetesen nem fényes nappal hanem este)haverokkal elmentünk egy szórakozóhelyre és ott.Rendesen szétcsaptuk magunkat:D(Hozzáteszem hogy azelőtt soha nem rúgtam be és azóta is mindig mértéket tartok.)Akkor a gond az volt hogy én kocsival voltam és úgy terveztem hogy buli után rögtön haza is megyek,és elvileg be is szálltam a kocsiba meg minden de a parkoló bejáratáig nem jutottam el és úgy kellett kirángatni engem a kocsiból:D (ezekre mondjuk nem emlékszek,haverjaim mondták:D:D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!