Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért reagált így anyukám?

Miért reagált így anyukám?

Figyelt kérdés

Ma megtudta, hogy tampont használok. (a szekrényemben talált) És teljesen kiakadt, hogy biztos nem vagyok szűz, és ha szűz lennék nagyon fájna. Meg hogy ha mégis az vagyok, akkor a tampon úgyis elveszi a szüzességem. Én nem gondoltam, hogy ez ekkora probléma, viszonylag sokan használják, és számomra például sokkal kényelmesebb mint a betét.

Hozzáteszem szűz vagyok, és életembe még csak nem is csókolóztam... De félek anyukám nem hiszi el.

2013. aug. 4. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Neeem :D ennyi erővel lazán beállhatna apácának az összes leszbikus :D bár kitudja mi megy a zárdában xD
2013. aug. 5. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor szűz voltam, akkor is használtam super tampont, és egyáltalán nem fájt...

Anyukád prűd, és tudatlan!

2013. aug. 5. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
na ja...hehehe :P
2013. aug. 6. 08:47
 14/14 anonim ***** válasza:
egyáltalán miért turkál a szekrényedben? :O
2013. aug. 12. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!