Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért reagált így anyukám?

Miért reagált így anyukám?

Figyelt kérdés

Ma megtudta, hogy tampont használok. (a szekrényemben talált) És teljesen kiakadt, hogy biztos nem vagyok szűz, és ha szűz lennék nagyon fájna. Meg hogy ha mégis az vagyok, akkor a tampon úgyis elveszi a szüzességem. Én nem gondoltam, hogy ez ekkora probléma, viszonylag sokan használják, és számomra például sokkal kényelmesebb mint a betét.

Hozzáteszem szűz vagyok, és életembe még csak nem is csókolóztam... De félek anyukám nem hiszi el.

2013. aug. 4. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
buta anyukád hozzáállása. Sajnos ha nem akarja elhinni nem is fogja, de azért ennyire ismernie kéne a sját lányát. Bár nekem az is fura hogy nem ö vele beszélted meg azt hogy kia karod próbálni a tampont vagy ilyesmi. Ennek a témának nem szabadna tabunak lennie egy anya és lánya között.
2013. aug. 4. 13:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy el kellett volna mondanom neki, de én nem gondoltam hogy ez ennyire nagy dolog. Végülis ő is ezt használ.
2013. aug. 4. 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Akkor lehet (remélem), hogy csak hirtelen felindulásból hordta össze ezt a sok hülyeséget meglepetésében.

Ha nem, akkor megbocsáss, de tényleg buta. Ennyire nem ismeri a saját lányát, sőt az alapdolgokkal sincs tisztában?

2013. aug. 4. 14:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
dugj fel az orrába egy tanpont
2013. aug. 4. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
anyád egy hülye
2013. aug. 4. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Azért reagált így, mert ha jól sejtem, késői gyerek lehetsz. A mondjuk ötven év körüli nők nagy része annak idején vattával kezdte, az, hogy felnyúl magának valaki a hüvelyébe, idegen nekik. Annak idején anyum nem tiltotta meg a dolgot, nem akadt ki, amikor elkezdtem tampont használni, annyit mondott, hogy számára ez idegen dolog, szerinte a betét "normálisabb". Nincsenek hozzászokva, ennyi. Nem feltétlenül hülye, vagy ostoba. Kíváncsi vagyok, hogy az ide ilyeneket írok közül hánynak az anyja használ tampont, vagy van vele teljesen tisztában, hogy nem feltétlenül szakítja el a szűzhártyát. Más anyját szidni könnyű...
2013. aug. 4. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tanpontól sporttól vagy maszturbálástól veszted el a szüzességed, hanem attól,hogy egy fiú vagy lány a lábaid közt matat.

Anyukád buta, vagy inkább nagyon maradi.

2013. aug. 4. 18:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A fiúknak nincsen szűzhártyája, na akkor ők hogyan vesztik el a szüzességüket? Nekem már kiszakadt a szűzhártyám, amikor elvesztettem a szüzességemet. Ráadásul maszturbálásból is lehet.
2013. aug. 4. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Egészségtelen a tampon.Talán ezért gondolja,hogy neked még nem kellene használnod.Nem is azt mondja,amit gondol.
2013. aug. 4. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
7-es!Egy lánynak egy csaj,hogy tudja elvenni a szüzességét?!Ez csak fiù esetén igaz,nem?:D
2013. aug. 5. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!