Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nehéz lesz a 7. osztály?

Nehéz lesz a 7. osztály?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy bejön a fizika,kémia,biológia.Tudnátok tippeket adni? Kb. 4-es tanuló vagyok. lőre köszönöm! :)

2013. aug. 3. 12:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
11. Nekem alsóban az első 4 versszakot kellett Himnuszból, SZózatból 7 et vagy 8at. 7.ben meg teljesen. Majd 10.ben is végig kellett.
2013. aug. 4. 11:30
 22/27 anonim válasza:
100%

Most leszek 8, de amúgy nehéz lesz valamennyire. Aki eddig kitűnő volt nálunk, 3an is, az most csak jeles, az egyik még jeles sem lett. És mind kitűnő volt első osztálytól. Ès most rontották el, szóval tanulj. :s

Biológia, fizika, kémia, földrajz az új tárgy, meg nekünk ének fél évig volt.

2013. aug. 4. 15:24
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
8 osztályos gimibe járok,most voltam 8.os.Ofő mondta ,hogy sokat fogunk rontani,így is lett.4.8 voltam 6.ba most,4.33 lettem.
2013. aug. 6. 15:33
 24/27 A kérdező kommentje:
Értem...köszönöm szépen! :)
2013. aug. 10. 14:35
 25/27 anonim ***** válasza:
A fizika nálunk nagyrészt egyszerű matek volt. Kitalálni az ismeretlent. Nos a kémia... Ott már magolni kellett. De igaz, hogy a 2 tanár teljesen máshogy tanított Egyik se nehéz. A földrajz, biosz 8.ban volt egy káosz nálunk. Tippnek azt tudom mondani, értsed meg amennyire tudod a dolgokat, főleg az elején.
2013. aug. 11. 01:22
 26/27 anonim ***** válasza:

Én most voltam hetedikes,ráadásul hatosztályos gimiben(ami mondhatni erős suli)Azt hittem néhány tantárgyból rontok majd,a kémiától pedig nagyon féltem.Ehhez képest kitűnő lettem,a kémia nagyon tetszett számomra érdekes volt.Fizikám már volt tavaly is tehát attól nem féltem a biosztól sem.Tanács:Tanulj folyamatosan ne úgy hogy csak dolgozatok előtt mert úgy nehéz lesz.

Sok sikert az új tanévhez! :D

2013. aug. 17. 12:08
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. aug. 19. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!