Most az ilyen osztálytárs (akk) al mit lehet csinálni? Undorítóan viselkednek.
Nem az új lány kövér, hanem a kiröhöhős idióta. Szövegértés hol marad, második?
Kérdező, hogy látod, mennyire viselte meg a lányt? Remélhetőleg fel se vette. :)
Második, az, hogy valaki molett nem jelenti azt, hogy kövér is.
Harmadik, hát, ahogy az első is írta, az ilyet ki kell röhögni, ebben százszázalékosan egyetértek, csak már néha annyira bosszantó, hogy meg lehetne tépni őket. Egyébként nem igazán veszi fel, de azért zavarja, hogy semmit nem ártott nekik és mégis bántják.... :/
"jaj hát még én nem merek rövidnadrágot iskolába felvenni, mert félek hogy fogok kinézni"
Meg kell neki mondani, hogy igen igazad van, te ne is vegyél fel, de a barátnőm látod megteheti.
Nyilván azért tudni kell a határokat,hogy mit veszünk fel,de szégyellni sem kell magunkat azért mert ilyenek vagy olyanok vagyunk.Mindenki olyan,amilyen,nem jó senkit sem megszólni a kinézetéért.Sajnos azonban nekem is vannak osztálytársaim,akik azt hiszik,hogy ők a nagy valakik,aztán nem.Ugyanezt csinálják,mint ez a két kis hülye,a te osztálytársaid..nálunk sincsenek fiúk.Ezekkel SEMMIT se lehet tenni sajnos!:(
Holnap ráadásul nekünk osztálykirándulás,és ők is jönnek..-.-"
17/L
Ó, te szegény, sajnálom, hogy ilyen az osztályod. Amikor olvastam a történetet, olyan 11-12 év körülire tippeltem volna a társaság korát. Szóval egy kicsit meglepődtem, mikor írtad, hogy 17 évesek vagytok.
Sajnos mindig is voltak tahó emberek, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Egyszerűen ne végy róla tudomást.
Aki ennyire primitíven viselkedik, nem érdemes a figyelmedre.
Bizonyára meg van az oka, amiért ez a lány így viselkedik, lehet hogy nem kapott elég figyelmet gyerekként, ezért így próbálja kierőszakolni, hogy rá figyeljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!