Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nehéz lesz a 7. osztály?

Nehéz lesz a 7. osztály?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy bejön a fizika,kémia,biológia.Tudnátok tippeket adni? Kb. 4-es tanuló vagyok. lőre köszönöm! :)

2013. aug. 3. 12:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%

Én is 7.-es leszek, nem igazán várom. A fizikától és a kémiától rettegek. Biológiát eddig is tanultam, azzal nem lesz gond. Én 5-ös tanuló vagyok, szóval talán egy kicsit könnyebb lesz így, de ajj.. félek. :S Kicsivel idősebb barátaim mondták, hogy túl lehet élni, ne aggódjak. Ja, és még ami nagyon zavar, hogy a 7. félévi bizim már beleszámít a felvételibe. Borzasztó osztályom van, pár ember hátráltatja az egész osztályt a tanulásban, mert pofáznak órán... és több, mint 25-en leszünk következő évben.

Kérdező neked milyen osztályod van? Hányan vagytok?

OFF: A tanácsok nekem is jól jönnének. :)

2013. aug. 3. 12:20
 2/27 anonim válasza:
100%

Én most voltam hetedikes, (nyolc évfolyamos gimnáziumba járok --> 5-12. osztály)

Az osztályfőnökünk év elején nekünk mondta hogy minden osztály általában ilyenkor szokott rontani egy csomót, meg hogy ebben az évben sokat kell tanulni.

Ahhoz képest lazán vettük az évet,de azért mindenki tanult és év végén nekünk lett a legjobb az osztályátlag (de viszont a magatartás a legrosszabb ) :DD

2013. aug. 3. 12:21
 3/27 MrPifta ***** válasza:
31%
általánosban egyik osztály sem nehéz. Fizika ráadásul az egyik legszebb tárgy
2013. aug. 3. 12:21
 4/27 anonim válasza:
85%

2. válaszoló vagyok. mi 34-en vagyunk és talán jön hozzánk ebben a tanévben még két tanuló.

És igen, ahogy a 3. mondta, a fizika jó tantárgy (de azért a tanártól is függ hogy mennyire szereted meg) én ötös voltam belőle év végén.

2013. aug. 3. 12:24
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
a 7. szinte a legjobb év általánosban :) nem kell ezektől félni, bele fogtok jönni könnyen :) ha a többiből 4-5, akkor ezzel sem lesz probléma :) 16/l
2013. aug. 3. 12:35
 6/27 anonim ***** válasza:
91%
6 evfolyamos gimibe jarok (7-12) most leszek nyolcadikos es a 7 kicsit nehez volt az uj targyak miayy de 4es atlagom lett:)
2013. aug. 3. 12:36
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Most leszek 8.-os. Egyáltalán ne nehéz nekem könnyebben is ment mint az eddigiek.

Nem szeretem a fizikát de ez azért is van ,mert ne jó a tanárunk. Kémiatanárunk se jó.

Csak tanulni kell.

2013. aug. 3. 12:58
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

A kémiától kezdetben nem kell rettegni, persze mindenhol eltért egy kicsit a tanterv, de átlagosan félév után kezdtek csak el olyan anyagot venni, amelyen tényleg nagyon törni kell a fejet. Addig inkább csak fogalmakat és szabályokat kell megtanulnotok. Ezek sem olyan egyszerű definíciók, de lényegesen könnyebb ezeket benyalni, mint az utána következő anyagot megérteni. Persze van, akinek az is könnyen megy, hiszen mindenki más. :)

A biológiától egyáltalán nem kell félni. Hetedikben állatokról, növényekről és gombákról tanultok, majd nyolcadikban jön az ember. Ebben a tantárgyban az a jó, hogy az égvilágon semmit nem kell "megérteni", csak be kell magolni a tulajdonságokat, definíciókat, meg amit a tanár felad. Persze tanárfüggő, de szerintem egyáltalán nem unalmas, sőt, kifejezetten érdekes tantárgy.

A fizikával kapcsolatban eléggé elfogult vagyok. :D Valószínűleg a tanárunk miatt, de számomra rettenetesen unalmas. Eleinte csak az alapokat tanuljátok meg, de aztán majd szép lassan jönnek a képletek, a mértékegységek és hasonlók, amelyekkel számolgatni kell.

2013. aug. 3. 13:56
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Első válaszoló:nálunk is 1-2 ember hátrál,most 20-21 fős volt az osztály,de valószínű jön két borzasztó lány -.- Mind1,köszönöm a segítséget :) Amúgy ugye nem 7.-8.-ba kell a himnuszt tanulni,ugye? :S
2013. aug. 3. 14:12
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Földrajz is akkor jön be nem? Mert a term.ism. válik szét Földrajzzá meg biosszá.

2.-es 9-10 be szokott mindenki rontani egy nagy csomót szerintem. Azzal osztályfőnökötök csak megakart ijeszteni.

7. Kémiából semmi olyat nem fogtok főleg első félévbe tanulni amihez nagyon tanulni kéne. Én épp, hogy átolvasgattam dogák előtt és 4-5 voltam. Biosz: 7.be a legkönnyebb. Mivel csak állatok gombák és növények vvannak benne az anyagbam. Ekkor alig tanultam valamit és 4-es meg voltam. /később amit fogtok tanulni az lesz a nehéz... később én nekem 3 héttel tz előtt már elkellett kezdenem tanulni egész délután mindennap csak, hogy meg legyen az a rohadt kettes/

De minden tanár függő. Nekem pl:. fizikából ált.isibe tök jól tanított és azt középsuliba feltudtam használni mert emlékeztem.

Nem csak himnuszt kell tanulni. Ohh. ha még csak azt kellene. Szózat, walesi bárdok, szeptember végén, XX. század költői, nem tudhatom. És ezek csak azok amik eszembe jutottak.

De ezen nem kell aggódni. Középsuliba ezeket a verseket visszafogod sírni sokkal rosszabbak lesznek a memoriterek.

2013. aug. 3. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!