Nem értem. (? )

Figyelt kérdés

Sokaktól hallom, hogy a 13-15 éves lányok még 'kislányok'. De viszont azt is hallottam, hogy a lányok többsége ebben a korban csókolózik először, ebben a korban van az első kapcsolata. De akkor a 13-15 éves 'kislányoknak' nem kéne elülni a seggükön, és nem kéne csókolózgatni? Mivel a 'kislány' szó meg a csókolózás valahogy nem passzol nálam.

15/L

2013. aug. 3. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenki maga érzi,hogy mikor jön el ezeknek a dolgoknak az ideje:)
2013. aug. 3. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, gondolom nem magától a "kislánytól" hallod ezeket, hanem azoktól, akik még kislánynak vélik őket (bár a 13 éves még az is szerintem).

Egyébként ebben a korban azért már nagy különbségek vannak 13 és 15 évesek között.

Mit nem értesz rajta?

Nyilván egy felnőtt szerint még kislány és ne csókolózzon, saját maga szerint meg már nagylány, így nyugodtan csókolózhat, és hülye lesz elülni a seggén azért, mert őt más kislánynak titulálja.

Szerintem ez teljesen világos :).

2013. aug. 3. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod,én se értem. Az emberek többsége kislányként gondol rájuk/ránk, a többi meg r*b*ncozza ezt a korosztályt. De kivételek mindig vannak! Még én se csókolóztam, nem is volt még kapcsolatom. Nem hordok magassarkút, nincsenek kivágott ruháim, nem hordok miniszoknyát, nem sminkelek, csak alkalmakkor, akkor is csak szempillaspirál és szájfény.

Ehhez képest osztálytársamnak kb. 2-tól vannak kapcsolatai, voltak 1 hetesek, meg 3 hónaposak is. Mondjuk ő rázza a seggét, magassarkúkat hord, erősen sminkeli magát és super push-uppot hord (nem vagyok biztos benne, hogy ez a hivatalos megnevezése:D). Ő tényleg egy hatalmas nagy r*b* lesz.

Szóval..

13/L

2013. aug. 3. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
13 évesek tényleg kislányok,és az,hogy van "kapcsolata" meg csókolóznak még gyerekek inkább az a baj ha ezek a gyereke felnőttet játszanak és a csóknál továbbmennek.
2013. aug. 3. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj azzal, hogy csókolóznak? Azt a kislányok is csinálhatják, még az oviban is :) Egyébként amint mondták tényleg van különbség a 13 meg a 15 év között. Ez az a kor, ahol a gyerek átlép az igazi kamaszkorba. Legalábbis magamból kiindulva e 2 életkor között mintha évezredek teltek volna el.

Ha csak 3 évvel később születtem volna, engem is beszippantott volna 11-12 évesen a facebook, az ask, meg a hasonló "mutogassukmagunkat" hülyeségek. Magas sarkúban, festett szájjal mászkáltam volna valami taréjhajú, rózsaszín pólós fiúcska mellett. De örülök, hogy 14 éves koromig még lehettem gyerek, kergethettem a lepkéket a mezőn :)

2013. aug. 3. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, személyfüggő, hogy ki és mikor. Ugyanis ha látom egy 14 évesen, hogy ő igenis érett rá, akkor bánja fene, hajrá, de amikor a tényleg "kislányok" sírnak hogy jujj nincs még pasim, na az a szánalmas. Ez nevelés kérdése is, nem csak a lányok személyisége. Személysezrint én 13 évesen is érett lettem volna egy kapcsolatra, de ma már nem bánom, hogy nem jöttem velük össze. 15 évesen megkaptam az első csókom és az bőven elég volt.
2013. aug. 5. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!