Szülők mit tennétek?
Tedd ki a konyhaasztalra feltűnő helyre :) Figyeld a reakciót!
Szerintem tudja az mit kell azzal csinálni :) De az is lehet brahiból volt nála, mert a cimborák is ezzel nagyképűsködnek, tudjuk milyenek a tinik :)
Jaaaj, nekem is volt a pénztárcámban óvszer 15 éves koromban mert egyszer hallottam két végzős fiút beszélgetni, az egyik húzta a másikat, hogy "de gáz, nálad nincsen, én mindig hordok magamnál" Na mondom engem ezzel ne szivasson meg senki, inkább én is veszek, úgyis csak én tudom, hogy kb dísznek lesz nálam :D Atyaisten, meddig tartott mire rávettem magam, hogy vegyek egyet a boltban :D
Lehet, hogy a fiadnál is ilyesmiről van szó.
De az asztalra kirakás jó ötlet. Aztán ülj le vele és kérdezd meg tőle, hogy legalább tudja-e, hogyan kell használni?
Nálunk a 13 éves kiscsajok szereztek óvszert. Nem tudjuk honnan a folyosón dobálták egymást egy darab becsomagolt óvszerrel. (Amúgy ismerem őket.) De nem árulták el honnan van. Sokkal inkább hülyéskedés miatt volt, mint a gyakorlat miatt.
Szerintem itt is inkább csak valami hülyeség miatt van.:)
az iskolában évente osztanak óvszert, lehet h onnan van.
nézd meg az enyémre nem írtak szavatosságot a mocskok pedig durex
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!