Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők mit tennétek?

Szülők mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ma a 14 éves fiam nadrág zsebében találtam 1 óvszert.Ne értsetek félre nem kutattam csak mosás előtt megnéztem hogy nem maradt e semmi a zsebeiben.
2013. júl. 31. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Leülnék és felvilágosítanám, ha eddig nem történt meg.
2013. júl. 31. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Inkább legyen nála, mint hogy véletlen gyereket csináljon valakinek. Egyébként lehet, hogy csak valamelyik haverjától kapta.
2013. júl. 31. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Tedd ki a konyhaasztalra feltűnő helyre :) Figyeld a reakciót!

Szerintem tudja az mit kell azzal csinálni :) De az is lehet brahiból volt nála, mert a cimborák is ezzel nagyképűsködnek, tudjuk milyenek a tinik :)

2013. júl. 31. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaaaj, nekem is volt a pénztárcámban óvszer 15 éves koromban mert egyszer hallottam két végzős fiút beszélgetni, az egyik húzta a másikat, hogy "de gáz, nálad nincsen, én mindig hordok magamnál" Na mondom engem ezzel ne szivasson meg senki, inkább én is veszek, úgyis csak én tudom, hogy kb dísznek lesz nálam :D Atyaisten, meddig tartott mire rávettem magam, hogy vegyek egyet a boltban :D

Lehet, hogy a fiadnál is ilyesmiről van szó.

De az asztalra kirakás jó ötlet. Aztán ülj le vele és kérdezd meg tőle, hogy legalább tudja-e, hogyan kell használni?

2013. júl. 31. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a 13 éves kiscsajok szereztek óvszert. Nem tudjuk honnan a folyosón dobálták egymást egy darab becsomagolt óvszerrel. (Amúgy ismerem őket.) De nem árulták el honnan van. Sokkal inkább hülyéskedés miatt volt, mint a gyakorlat miatt.

Szerintem itt is inkább csak valami hülyeség miatt van.:)

2013. júl. 31. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azért nem hoznám zavarba, de beszélnék vele, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Már rég kellett volna. Sőt megdicsérném, hogy védi magát.
2013. júl. 31. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet,, hogy csak gyakorolja, hogy hogy kell felhúzni. Volt barátom is 14-15 évesen gyakorolt vele és csak 16 évesen vesztette el a szüzességét velem. Lehet, hogy csak menőségből van nála, lehet, hogy nemi életet él. De legalább a védekezésre is gondol akkor, szóval olyan eszedbe se jusson, hogy rosszul nevelted volna :)
2013. júl. 31. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:

az iskolában évente osztanak óvszert, lehet h onnan van.

nézd meg az enyémre nem írtak szavatosságot a mocskok pedig durex

15f

2013. aug. 7. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!