Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a 14 éves...

Mit tennétek ha a 14 éves lányotok szekrényében találnátok egy csomó pengét? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma reggel amikor elakartam rakni a ruháit megtaláltam a fiókjában 5-6 darab pengét.Szerintetek mit csináljak ,mit jelenthet ez?ugye nem feltétlenül azt,hogy vagdossa magát?Szerintetek ha ha haza jön rákérdezzek vagy hagyjam?Mit kellene csinálnom?

2013. júl. 31. 10:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Lehet csak a lábát borotválja vele, én is borotváltam 14 évesen.
2013. júl. 31. 10:46
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Azért az nem mindegy, milyen az a penge...
2013. júl. 31. 10:48
 3/22 A kérdező kommentje:
a lábát gyantáztatja.borotva pengének meg túl nagy.
2013. júl. 31. 10:49
 4/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem nem feltétlenül. Ha nem látod rajta, hogy furcsán viselkedik vagy esetleg azt, hogy vagdossa magát, akkor nincs baj. Persze kérdezz rá a biztonság kedvéért, de ne konkrétan, hogy miért van lerakata a szobában pengékből, hanem a hogyléte felől érdeklődj. Minden renben van-e mostanság, hogy érzi magát stb. Mondjuk megkérdezheted, hogy vagdossa-e magát, az a legegyszerűbb. Aha, kérdezz rá. Ha nincs is baj, jobb tudni.
2013. júl. 31. 10:50
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Hú... :/ Lehet, hogy vagdossa magát. Nagyon finoman beszélgess el vele, szép nyugodt hangon, hogy ezt találtad, mindenn oké-e, stb... De ne vond kérdöre vagy ilyesmi, csak érdeklödj...

15/L (egy volt vagdosó)

2013. júl. 31. 11:06
 6/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.De ha nem vagdossa magát akkor még is mihez kellene neki penge?
2013. júl. 31. 11:12
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy csak olló helyett használja. Nekem, amikor abbahagytam, megvolt a pengém (söt, most is itt van nálam), és papírt vágtam vele. Egy csomó haverom van, aki a faragó ki izéjével vágta el a cuccait, söt ezzel vésték a sulis padokat, ilyenek..
2013. júl. 31. 11:16
 8/22 A kérdező kommentje:
remélem igazad van utolsó:/
2013. júl. 31. 11:22
 9/22 anonim ***** válasza:

Nyugi, kérdezz rá, kiderül. Figyelj rá picit. Beszélgess vele, hogy az mi. :)

Majd írj, hogy mi volt, jó? :)

Ha véletlen beigazolódna a félelmed, akkor ne szidd össze, próbáld megvígasztalni, esetleg vidd el szakemberhez. Ne akadj rá ki, az nagyon le tudja törni. Tapasztalat.

Ha valami kérdésed van, csak nyugodtan írj privit.

2013. júl. 31. 11:28
 10/22 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm állandó jelleggel tart borotva pengét a tolltartójában és koliban is tart még 9-10 darabot ,de sose vágdosta magát ,mondjuk eddig még nem kérdeztem miért hord magánál mindig pengét ,de osztály társai mondták ,hogy ha nagyon unatkozik matekon akkor a füzetét "dekorálja"
2013. júl. 31. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!