Mit tennétek ha a 14 éves lányotok szekrényében találnátok egy csomó pengét? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma reggel amikor elakartam rakni a ruháit megtaláltam a fiókjában 5-6 darab pengét.Szerintetek mit csináljak ,mit jelenthet ez?ugye nem feltétlenül azt,hogy vagdossa magát?Szerintetek ha ha haza jön rákérdezzek vagy hagyjam?Mit kellene csinálnom?2013. júl. 31. 10:41
1/22 anonim válasza:
Lehet csak a lábát borotválja vele, én is borotváltam 14 évesen.
2/22 anonim válasza:
Azért az nem mindegy, milyen az a penge...
3/22 A kérdező kommentje:
a lábát gyantáztatja.borotva pengének meg túl nagy.
2013. júl. 31. 10:49
4/22 anonim válasza:
Nem nem feltétlenül. Ha nem látod rajta, hogy furcsán viselkedik vagy esetleg azt, hogy vagdossa magát, akkor nincs baj. Persze kérdezz rá a biztonság kedvéért, de ne konkrétan, hogy miért van lerakata a szobában pengékből, hanem a hogyléte felől érdeklődj. Minden renben van-e mostanság, hogy érzi magát stb. Mondjuk megkérdezheted, hogy vagdossa-e magát, az a legegyszerűbb. Aha, kérdezz rá. Ha nincs is baj, jobb tudni.
5/22 anonim válasza:
Hú... :/ Lehet, hogy vagdossa magát. Nagyon finoman beszélgess el vele, szép nyugodt hangon, hogy ezt találtad, mindenn oké-e, stb... De ne vond kérdöre vagy ilyesmi, csak érdeklödj...
15/L (egy volt vagdosó)
6/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.De ha nem vagdossa magát akkor még is mihez kellene neki penge?
2013. júl. 31. 11:12
7/22 anonim válasza:
Lehet, hogy csak olló helyett használja. Nekem, amikor abbahagytam, megvolt a pengém (söt, most is itt van nálam), és papírt vágtam vele. Egy csomó haverom van, aki a faragó ki izéjével vágta el a cuccait, söt ezzel vésték a sulis padokat, ilyenek..
8/22 A kérdező kommentje:
remélem igazad van utolsó:/
2013. júl. 31. 11:22
9/22 anonim válasza:
Nyugi, kérdezz rá, kiderül. Figyelj rá picit. Beszélgess vele, hogy az mi. :)
Majd írj, hogy mi volt, jó? :)
Ha véletlen beigazolódna a félelmed, akkor ne szidd össze, próbáld megvígasztalni, esetleg vidd el szakemberhez. Ne akadj rá ki, az nagyon le tudja törni. Tapasztalat.
Ha valami kérdésed van, csak nyugodtan írj privit.
10/22 anonim válasza:
egyik ismerősöm állandó jelleggel tart borotva pengét a tolltartójában és koliban is tart még 9-10 darabot ,de sose vágdosta magát ,mondjuk eddig még nem kérdeztem miért hord magánál mindig pengét ,de osztály társai mondták ,hogy ha nagyon unatkozik matekon akkor a füzetét "dekorálja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!