Kamaszok! Mit tegyek? Elegem van?!
Jaj, ne rinyálj már... Mi körülbelül az egész családban szájrapuszival üdvözöljük egymást, mert így szokás nálunk. Mamám, papám is ad, unokatesóim, nagynénék és bácsik, mindenki. Nem sír a szám emiatt. Barátom focizik, le van izzadva, odamegyek hozzá és nem puszit, hanem csókot kapok és kicsit sem undorodom, mondjuk ő a barátom, tőle akkor sem undorodom, ha mondjuk éppen nem fürdött még aznap. De, ha apukám hazajön a konditeremből, izzadtan, büdösen is ugyanúgy kap puszit, max röhögünk a testszagán. A hajas dologban igazad van, de eiatt nem kell utálni. Nekem sem engedik még meg a rasztát és túlélem, nem hisztizek miatta.
Miért izgat, ha Istent szidja, miközben politikát néz? Semmi közöd ahhoz, hogy ő hogyan fogja fel a politikát.
Nem kibúvó a sport. Egy felnőttnek is ugyanúgy kell dolgoznia stb ha van sport, ha nincs. Én is jártam sportolni de nem csökkentették a feladataimat. Maximum, ha soknak érzed, akkor kérd meg a nagyszüleidet, hogy kicsit kevesebb munkát bízzanak rád, mert nem nagyon bírod. De ne tiszteletlen hangnemben beszélj velük.
Amúgy nem próbálod a dolgot a tatád szempontjából nézni? Van egy szép, kis unokája, akit nagyon szeret, de milyen rosszul eshet neki, hogy így visszautasítod a szeretetét :( Ráadásul azt sem tudja, hogy meddig élhet még.
Jólvanna' én is kamasz vagyok, de csakis azért értelek meg mert ilyen a kamaszkor. 1-pár elöbb válaszoló ezt nektek mondom:
A kamaszok mind más milyenek. Az egyiket az zavarja mit a kérdező mást a a kinézete (mint én) valakit a családja, a tesója, a szülők, a nagyszülők, ellenségek vagy akármi! Nem hiába nevezik a kamaszkort a legnehezebb kornak. A kamaszoknak soha nem jó az ami van.
Majd kinövöd! :-)
UI.: Engem a 80-90 éves dédim puszilgat, csak én nyaranta egyszer olyan 1-2 órára látogatom meg. Na, de, van két tesóm. Nálunk úgy van, hogy leülünk a padra, ő elöttünk csoszorog és csókolgat minket. Na és? Mindig erre gondolok: "Egyszer csak vége lesz" Persze teljesen megértem a dédit. :-)
Szerintem vegyétek komolyan amit a kérdező ír. Nem szabad senki problémáját lekicsinyelni. Onnan, más szemszögéből könnyű.
Kérdező!
Szerintem ha anyukáddal vagy apuval vagy nagyi mamával (a családban valakivel) jól megértitek egymást és meg szoktatok beszélni a családban valakivel mindenféle dolgokat, akkor most azzal kellene ezt is megbeszélni, hogy mit tegyél. Ha valami nem úgy sül el ahogy szeretnéd, akkor ő melléd állhat és leállítja az "öreget".
Szerintem keress a családban egy hozzád közel álló "bizalmast", aki segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!