Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit tegyek? Elegem...

Kamaszok! Mit tegyek? Elegem van?!

Figyelt kérdés
Mamáméknál vagyok majdnem egész nyáriszünetben,de csak azért,mert itt a kiskutyám. Szóval a problémám az,hogy nagyon elegem van papámból,egyfolytában csicskáztat-.- én bent vagyok a konyhában ő meg az udvarról bekiabál,hogy "hozzál már nekem egy cigit" vagy hozzál már nekem egy kávét. Ez annyira még nem is zavar,de úgy beszél velem,mint valami 3 évessel. Ha kimegyek a belső házból ő meg tv-t néz mindig ezt mondja: "csók baba". Meg egyfolytába puszilgat és már nagyon elegem van. Amikor bejön kintről mindig tiszta izzadt meg az izzadsága tiszta !büdös és akkor is képes megpuszilni. Tiszta undorító! Meg mondtam anyumnak,hogy levágatom a hajam erre papám beszól nekem,hogy "nehogy te döntsd már el milyen hajad lesz" meg nézi a tv-ben a politikát és ott szidja Istent a tv előtt. Mit kezdjek vele? Előre is köszönöm:)

2013. júl. 29. 16:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mert szerintetek most én vagyok a csicska,mert undorodom attól ha valaki leizzad és úgy ad puszit,meg amikor ő úgy tartja a számra is ad puszit! Amitől meg főképp undorodom. Meg mi joga van ahoz,hogy én levágatom a hajam ő meg beszóljon?! Vagy pl minek kell Istent szidni amikor politikát néz?! A kávé meg a cigi az még annyira nem is zavar,de hiszitek vagy sem sportolok és estére én is fáradt vagyok nem csak ők,főképp ha még a kertben is segítek nekik akkor meg főképp. Engem nem zavar a kertben segítség vagy amikor a nyulakat kell takarítanom. De azért nem kell vissza élni vele.
2013. júl. 29. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Jaj, ne rinyálj már... Mi körülbelül az egész családban szájrapuszival üdvözöljük egymást, mert így szokás nálunk. Mamám, papám is ad, unokatesóim, nagynénék és bácsik, mindenki. Nem sír a szám emiatt. Barátom focizik, le van izzadva, odamegyek hozzá és nem puszit, hanem csókot kapok és kicsit sem undorodom, mondjuk ő a barátom, tőle akkor sem undorodom, ha mondjuk éppen nem fürdött még aznap. De, ha apukám hazajön a konditeremből, izzadtan, büdösen is ugyanúgy kap puszit, max röhögünk a testszagán. A hajas dologban igazad van, de eiatt nem kell utálni. Nekem sem engedik még meg a rasztát és túlélem, nem hisztizek miatta.

Miért izgat, ha Istent szidja, miközben politikát néz? Semmi közöd ahhoz, hogy ő hogyan fogja fel a politikát.

Nem kibúvó a sport. Egy felnőttnek is ugyanúgy kell dolgoznia stb ha van sport, ha nincs. Én is jártam sportolni de nem csökkentették a feladataimat. Maximum, ha soknak érzed, akkor kérd meg a nagyszüleidet, hogy kicsit kevesebb munkát bízzanak rád, mert nem nagyon bírod. De ne tiszteletlen hangnemben beszélj velük.

Amúgy nem próbálod a dolgot a tatád szempontjából nézni? Van egy szép, kis unokája, akit nagyon szeret, de milyen rosszul eshet neki, hogy így visszautasítod a szeretetét :( Ráadásul azt sem tudja, hogy meddig élhet még.

2013. júl. 29. 17:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Én annak is örülnék,ha élne a nagypapám. Pedig sajnos meg sem ismerhettem. Szóval szerintem örülj amíg mondja,hogy csók baba :)
2013. júl. 29. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
jesszus, mit össze nem hisztizel itt.
2013. júl. 29. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de kicsit sem tudlak sajnálni. Ebben az egyetlen fura, hogy azt mondta "nehogy te döntsd már el milyen hajad lesz", de egy idősebb embertől ez is érthető. Sok mindent megadnák, hogy legalább valaha találkozhassak bármelyik nagypapámmal. Hiszen látszik, hogy szeret téged, nem azért puszilgat szerintem, mert szereti ha ideges vagy az izzadságától. A politikát és istent meg mindenki szidja :) Az meg a minimum hogy annyit segítesz a nagyszülődnek, hogy hozol neki kávét és cigit.
2013. júl. 29. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Hány éves nagypapád? (enyém 71. éves, és jobb vele a kapcsolatom mint apámmal, bár én fiú vagyok, de ha találkozunk puszi-puszi, nem értem mmiért akadsz ki ezeken. Persze arra meg jók, hogy a kutyádat tartsák. Az se van ám ingyen, gondolj bele évi 6.000 Ft az ebadó, meg az oltás is vagy 3.000 Ft, eteni is kell... és gondolom ők is pénzből élnek
2013. júl. 30. 11:14
 17/18 anonim válasza:

Jólvanna' én is kamasz vagyok, de csakis azért értelek meg mert ilyen a kamaszkor. 1-pár elöbb válaszoló ezt nektek mondom:

A kamaszok mind más milyenek. Az egyiket az zavarja mit a kérdező mást a a kinézete (mint én) valakit a családja, a tesója, a szülők, a nagyszülők, ellenségek vagy akármi! Nem hiába nevezik a kamaszkort a legnehezebb kornak. A kamaszoknak soha nem jó az ami van.

Majd kinövöd! :-)

UI.: Engem a 80-90 éves dédim puszilgat, csak én nyaranta egyszer olyan 1-2 órára látogatom meg. Na, de, van két tesóm. Nálunk úgy van, hogy leülünk a padra, ő elöttünk csoszorog és csókolgat minket. Na és? Mindig erre gondolok: "Egyszer csak vége lesz" Persze teljesen megértem a dédit. :-)

2013. júl. 30. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyétek komolyan amit a kérdező ír. Nem szabad senki problémáját lekicsinyelni. Onnan, más szemszögéből könnyű.

Kérdező!

Szerintem ha anyukáddal vagy apuval vagy nagyi mamával (a családban valakivel) jól megértitek egymást és meg szoktatok beszélni a családban valakivel mindenféle dolgokat, akkor most azzal kellene ezt is megbeszélni, hogy mit tegyél. Ha valami nem úgy sül el ahogy szeretnéd, akkor ő melléd állhat és leállítja az "öreget".

Szerintem keress a családban egy hozzád közel álló "bizalmast", aki segít.

2013. júl. 31. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!