Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit tegyek? Elegem...

Kamaszok! Mit tegyek? Elegem van?!

Figyelt kérdés
Mamáméknál vagyok majdnem egész nyáriszünetben,de csak azért,mert itt a kiskutyám. Szóval a problémám az,hogy nagyon elegem van papámból,egyfolytában csicskáztat-.- én bent vagyok a konyhában ő meg az udvarról bekiabál,hogy "hozzál már nekem egy cigit" vagy hozzál már nekem egy kávét. Ez annyira még nem is zavar,de úgy beszél velem,mint valami 3 évessel. Ha kimegyek a belső házból ő meg tv-t néz mindig ezt mondja: "csók baba". Meg egyfolytába puszilgat és már nagyon elegem van. Amikor bejön kintről mindig tiszta izzadt meg az izzadsága tiszta !büdös és akkor is képes megpuszilni. Tiszta undorító! Meg mondtam anyumnak,hogy levágatom a hajam erre papám beszól nekem,hogy "nehogy te döntsd már el milyen hajad lesz" meg nézi a tv-ben a politikát és ott szidja Istent a tv előtt. Mit kezdjek vele? Előre is köszönöm:)

2013. júl. 29. 16:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj haza. Úgy lesz a legjobb.

Én nagyapám sem különb csak ő imád inni, amikor részeg kb félóráig röhögök rajta amikor löki a hülyeséget, de utána már menekülök is onnan. Még az a szerencse hogy csak 2 utcányira lakik tőlünk így bármikor mehetek, bármikor jöhetek ha úgyvan. Heti 2-3 alkalommal benézek hozzá, ha épp józan akkor sem normális de úgy elviselhetőbb, aztán ha megunom lelépek.

2013. júl. 29. 16:28
 2/18 A kérdező kommentje:
De a kutyámat nem szeretném itt hagyni:/ Nem lehet valamit mondani amin nem sértődne meg?! Amúgy ment a zöld kéz.
2013. júl. 29. 16:38
 3/18 anonim ***** válasza:
A kutyust nem tudod megoldani, hogy hazaviszed és egyúttal haza is mész? Elhiszem, hogy bosszant. Oké, segítesz neki egy-két dologban, ha megkér, ez evidens, de azért nem vagy a "csicskája". Egy próbát megér, kérdd meg, hogy kérjen meg rendesen, ha szeretne valamit, ha meg puszilgatni akar, térj ki simán az útjában vagy épp ott se légy, az a legjobb.
2013. júl. 29. 16:41
 4/18 anonim válasza:

Minél hamarabb menj haza :D Nem tudom hány éves lehetsz,de engem is idegesítene. Tenni nem tudsz semmit,mert ha kér valamit és nem viszed,akkor meg lesz a baj,ha nem hagyod,hogy puszilgasson,akkor is. Ha meg valamit beszól,akkor tegyél úgy,mintha nem hallanád :)

16/L

2013. júl. 29. 16:43
 5/18 anonim ***** válasza:

Bármit-bármit megadnék,hogy legalább még egyszer halljam a papámtól,hogy "csók baba" nekem is mindig ezt mondogatta. :'(

El kell fogadnod,hogy neki ilyen a modora, az én tatám is hasonló volt a tiedhez, csak nálunk annyi különbség volt,hogy én imádtam Őt és soha nem zavart ha le volt izzadva (munka után) és úgy adott egy puszit. Ha már ölelgetett volna tiszta izzadtan az már zavart volna.

Emlékszem mindig nézte a focit és az egész utca zenget tőle mikor meg beléptem az ajtón a nagy ordíbálás közepette, tiszta aranyosan " na mizu baba?" aztán megint ordított tovább a tvnek. Istenem, örülj annak,hogy még veled van.

Igazándiból nem is tudok neked hasznosat írni,mert nem is értelek meg. Azt sem gondolnám,hogy csicskáztatni akarna azzal,hogy kávét kér tőled,szimplán mire ő oda megy addig te kétszer megjárod oda-vissza azt az utat és nem hiszem,hogy azt gondolná,hogy teher lenne számodra segíteni neki.

Sajnálom,hogy nem tudtam hasznosat mondani. Fogadd el,hogy ő ilyen, ő is elfogad téged olyannak amilyen vagy a modorán meg már úgyse fogsz tudni változtatni:)

2013. júl. 29. 16:47
 6/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a kutyámat nem vihetem haza:/ már volt olyan,hogy kitértem a puszinál,de akkor meg elèm áll és addig nem tudok menni amíg nem adhat puszit-.- már annyira szánalmas. Amúgy nemsoká 14 leszek:)
2013. júl. 29. 16:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek:) jöhetnek még válaszok.
2013. júl. 29. 16:51
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Szánalmasnak nevezed a saját papádat,mert puszit akar neked adni? Bármelyik idősebb embert tisztelned kéne annyira,hogy nem szánalmasozod le,nem,hogy a saját tatádat. Hihetetlen. És tudom,hogy le fogtok ponzotni,mert úgy látszik mostanában az a menő, ha nagyok vagyunk meg pofátlanok meg,hogy mekkora ciki már a nagyszülőknél tölteni a nyarat akiknek még van képük "parancsolgatni" is nekünk. Kész végem van rajtatok emberek :D Alap dolognak kéne lenni,hogy segítetek az idősebbeknek és TI kérdezitek meg,hogy kell-e nekik valami? (főleg ilyen melegben) nem hogy felháborodni azon,hogy kérnek tőletek valamit. Nem hinném,hogy a csicskáztatás itt kezdődne,vagy csak nagyon félre lettem nevelve.
2013. júl. 29. 16:57
 9/18 A kérdező kommentje:
Mindenben szoktam nekik segíteni,de mellé sportolok is és nem csak ők a fáradtak,hanem én is. És ahoz nincs joga,hogy ő döntse el,milyen hajat vágatok magamnak! Igen az mert azért tisztelhetne engem is kicsit!
2013. júl. 29. 17:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Pff... Más meg odaadná a fél karját, ha lenne még tatája. Mondjuk az enyémek még élnek szerencsére, de egyikük, kai kb 10 km-re lakik eléggé csendes, nem nagyon érdeklődik felőlem. A másik meg innen 1400 km-re és vele elég sokat beszélgetek, sétálgatunk. Szerintem te is adtál már anyukádnak vagy apukádnak úgy puszit, hogy büdös voltál stb mondjuk pár évvel ezelőtt. Akkor lennél jogosan kiakadva, ha mondjuk MINDENT neked kéne csinálni, de hidd el, nekem is kell kávét meg kaját vinni csak az apukámnak, meg ha jön vendég, mert szeret mutogatni. Na és? Azt ajánlom, hogy változtass a hozzáállásodon. Nem értem miért kell néhány kedves gesztusra így reagálnod :( Ráadásul a saját nagyapádról van szó!

13/L

2013. júl. 29. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!