Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek mennyi az...

Kamaszok, nektek mennyi az alvásrekordotok, azaz a legtöbb idő, amit egyhuzamban aludtatok? Mit éreztetek utána?

Figyelt kérdés
Ha felébredtél pár percre valami zaj miatt, azt vegyük úgy, hogy egyhuzamban alvás volt.
2013. júl. 26. 11:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy egy hetes tábor után aludtam 17 órát egyhuzamban, pisilni sem mentem ki, anyám jött be, hogy élek-e még. Akkor keltem fel. Földön alvós, megviselős tábor volt, bírtam, de utána jó volt pihenni egyet :) Már felnőttem, de akkor 15 éves voltam :)
2013. júl. 26. 11:39
 2/26 anonim válasza:
100%
17 évesen az első fesztiválom után ahogy hazaértem (kb délután 3 körül) elaludtam és másnap délelott 11kor keltem fel.. igaz, hogy éjjel felkeltem enni kb negyed órára, de eddig ez volt a legtöbb
2013. júl. 26. 11:39
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mennyit aludtam max. de az egyik barátnöm volt barátja 21 órát aludt egyhuzamban és el akarja érni a 30 órát(nem tudom mi igaz ebböl:)
2013. júl. 26. 11:41
 4/26 A kérdező kommentje:

Hú, hozzátok képest kevés az én 14,5 órám, aminek a végén apukám keltett fel. :)

Kb. éjféltől aludtam kb. fél15ig.

2013. júl. 26. 11:46
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

25 óra. Nagyon magam alatt voltam.

15l

2013. júl. 26. 11:49
 6/26 anonim ***** válasza:
Sátoroztunk. Nem aludtunk semmit. Reggel elmentünk az egyik városba, dolgunk volt, így délután 2kor feküdtem le. Aludtam kb. este 11-ig, fent voltam talán 5 percet, visszaaludtam, és reggel 9ig aludtam.:D
2013. júl. 26. 12:10
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 18 óra nyaralás közben. Okát nem tudom így jött ki.
2013. júl. 26. 12:24
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly dec. 30-án éjszaka nem aludtam. 31-én sem, mert újév volt. Egyészen úgy kb 1-én este 11-ig voltam ébren. kb olyan 50 órát voltam ébren. Ezután 18 órát aludtam. :) Mikor felkeltem, olyan volt, mintha fejbecsaptak vola egy husánggal. 14/L
2013. júl. 26. 12:29
 9/26 anonim ***** válasza:

Én nem tini voltam, de a rekordom 23,5 óra volt. Nem keltem fel közben egyáltalán.

21 éves voltam, anyuka és szorgalmi időszak volt az egyetemen még az utolsó héten, de nekem volt előrehozott vizsgám. Nagyon kemény volt és anyuék elvitték a vizsgás napomon a fiamat magukhoz, hogy nyugodtan tudjak vizsgázni és mondták másnap hozzák vissza.

Na én hazaértem 2-re a vizsgáról ( ami sikerült) és másnap fél kettőkor nyomták a csengőt, hogy megjöttek.

Kemény időszak volt.

2013. júl. 26. 12:47
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam sokat aludni, de a legtöbb ami volt, az 13 óra - persze hullafáradtan, nyaralás után.

De ehhez kapcsolódik egy vicces történetem, amit remélem, nem baj, ha elmesélek.

Szóval, Anyukámnak a nővére nagy alvó volt, ezért a mamájuk egyszer megakarta nézni, hogy meddig tud aludni. Anyum nővére olyan este nyolckor lefeküdt aludni, el is aludt. Következő nap elmúlik tíz óra, dél, és így tovább egészen délután ötig. Anyukám nővére tovább is bírt volna aludni, de a mamájuk már megijedt, s így keltette fől: "Keljél már fel, kislányom! Azt hittem a koporsót kell hozni." :'')

2013. júl. 26. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!