Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek mennyi az...

Kamaszok, nektek mennyi az alvásrekordotok, azaz a legtöbb idő, amit egyhuzamban aludtatok? Mit éreztetek utána?

Figyelt kérdés
Ha felébredtél pár percre valami zaj miatt, azt vegyük úgy, hogy egyhuzamban alvás volt.
2013. júl. 26. 11:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Valami 16 óra lehet de lehet több.:) 3 napig ébren voltam, azaz inkább csak 65 órát, de utána úgy aludtam el, hogy mondtam, elkezdtem angry birdsezni, ahogy leültem bealudtam egyből a játék közepén...:D

Hát jó hülyeség volt ébren lenni ennyi ideig, de ez úgy nézett ki, hogy 30-án egész éjjel játszottam, aztán 31-én persze buli volt, és 1-én este jutottam el az alvásig.:)

Amikor felkeltem egész jól voltam. Az volt a rossz, amikor 2,5 napja nem aludtam, és nem emlékeztem hogy mi volt 2 perce. Ébredés után olyan másnaposnak éreztem magam. (Nem a buliba szinte semmit se ittam, csak pezsgővel koccintottunk, meg egy fél sör csúszott le... Nem vagyok nagy ivós.) Érdekes volt.:)

2013. júl. 26. 13:05
 12/26 anonim ***** válasza:

22 óra eddig . :) Előtte fent voltam 46 órát. 16 éves voltam.

18/l

2013. júl. 26. 13:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly téli szünet előtti utolsó nap volt előtte nagyon sokat kellett tanulni nem aludtam többet 3-4 óránál napokon át és mikor hazaértem olyan 6 körül lefeküdtem és másnap délután 3kor keltem ez olyan 21 óra volt és utána azt éreztem hogy nőttem.
2013. júl. 26. 14:58
 14/26 anonim ***** válasza:

Huh..ha jól tudom, 28 óra. De ez úgy jött össze, hogy közben felkeltem 2x max 1 órácskára. Ez egy szombat esti buli után volt most a nyáron.:D Már hajnali 1-2 fele bealudtam de ezek szerint nagyon fáradt lehettem:D Még hétfőn is tiszta kómás voltam:s

16/L

2013. júl. 26. 15:46
 15/26 anonim válasza:

Egynapos kirándulás után. Persze nagy szerepe volt a kedves Daedalon gyógyszernek. Odaútra 2 szem, hazaútra 2 szem. Rosszul adagoltam és aligha voltam tisztában a mellékhatásokkal. Este fél 8-tól másnap délelőtt 9-ig aludtam. Eddigi lehosszabb alvásom. 13 éves voltam. Azt hiszem, nagyon fáradt voltam még azután is...

18L

2013. júl. 26. 18:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Az osztályfőnök elvitt sátorozni egy hétre osztálykirándulás gyanánt egy általán SEMENNYIT sem aludtunk 3 napig SEMMIT aztán úgy meg betegedtem a 4órás túra után napszúrásom vagy mim volt hogy elkezdtem remegni aztán bementem a sátorba bebugyoláltam magam a hálózsákokba a 40 fokos melegbe aztán kimentem a sátorból szólni az o.f nöknek hogy hívja a szüleim és hirtelen elájultam kb 2-3 percet voltam úgy aztán jött értem az apum délután 4 óra lehetett hazavitt lezuhanyoztam és lefeküdtem aludni 4 után és másnap DÉLIG aludtam szóval ennyit erről :D 13/L ez júniusban történt : )
2013. júl. 26. 18:41
 17/26 anonim ***** válasza:
De aztán visszaaludtam és 2kor ébredtem úgy igazán fel : ) szóval 22 óra :D (megfogadtam hogy SOHA többet nem "alszom" sátorba)
2013. júl. 26. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Több mint 16 óra, igaz egyszer felébredtem arra,hogy ki kell mennem a mosdóba, de két pillanat alatt átgondoltam és úgy döntöttem,hogy kibírom még és inkább alszok tovább.

Viszont baromi fáradt voltam utána.

2013. júl. 26. 19:22
 19/26 anonim ***** válasza:

Úgy 13-14 óra.

Fogalmam sincs mi lelt akkor, nem voltam sehol, ahol elfáradtam volna. Ha szünet van, akkor is felkelek max. 8-kor. Negyed 1-kor jött be apám megnézni, hogy mi van velem :D

18/l

2013. júl. 26. 20:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Egyszer normális időben feküdtem le (ami nekem olyan 11 és éjfél körül van), nem voltam előtte ébren túl sokat, és másnap este 6-kor keltem fel. Pedig direkt korán akartam kelni, mert tanulni akartam, de nem jött össze. XD
2013. júl. 26. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!