Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti mennyire vagytok...

Kamaszok! Ti mennyire vagytok önállóak?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánul ez meg nálatok? Kort és nemet is légyszi. :)
2013. júl. 27. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Elmegyek boltba, sétálni, kirándulni, önállóan járok sok helyre... :)

20/f

2013. júl. 27. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már a szüleimtől külön, a párommal élek, tehát teljesen önálló vagyok. :)

19/L

2013. júl. 27. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, téged már nemigen sorolna senki a kamasz kategóriába 20 évesen :D De azért hogy a kérdésre is válaszoljak: a családom és a barátaim elég önállónak tartanak. Utaztam már egyedül külföldre minden probléma nélkül, én intézem a saját ügyeimet (pl. okmányiroda, autósiskola, nyelvvizsga stb.), önkénteskedem, voltam diákmunkán, ilyesmik. Jövőre pedig ha minden jól megy, külföldre megyek továbbtanulni. 17/l
2013. júl. 28. 01:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehetnék önállóbb is,illetve vágyom az önállóságra.Anyámnak sajnos nem sikerült erre nevelnie,úgyhogy eléggé durván kellene önállósodnom.Bár ő most sem akarja az érzelmi leválást.Ezt leginkább ott lehet észrevenni,hogy néha hülyének néz,sokszor nem látja,hogy igazam van dolgokban..stb.

Tudok csinálni egypár kaját,de leginkább az ételek elkészítésének a módját ismerem.Aztán meg természetesen tudok takarítani,csak nekiállni nem szívesen állok neki.Ezt megmondom őszintén,hogy szégyellem is,a változtatáson jelenleg is rajta vagyok.

17/L

2013. júl. 28. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Eltartani el tudnám magam úgymond, a házimunka, főzés megy. De a mindenféle "papír" meg pénz világában nehezen igazodok el. Remélem egyszer meg tudom tanulni :D

Ha ügyet kell intéznem, attól sem félek, de azért jobban szeretem, ha anyám (aki ilynekkel foglalkozik) felhívja, beszél az illetővel, elmegy helyettem, bár ezt mostanában egyre ritkábban teszi.

16/L

2013. júl. 28. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sajnos semennyire nem érzem magam önállónak. 17 éves vagyok, de nagyon gyerekes. Még igénylem a szüleim figyelmét, szeretetét, és legszívesebben a kezüket is fognám. Tudom ciki, de hát sose volt rám sok idejük, annak ellenére hogy mindent megadtak és szerettek, mert sokat dolgoztak. Elmegyek bevásárolni ha kell, tudok csinálni párfajta kaját, de inkább hagyom, ők hadd csinálják. :/

L

2013. júl. 28. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyan, mintha egyedül élnék. Dolgozok, főzök, mosok, takarítok magam után, stb. Anyám "csak" a lakhatást biztosítja. Ahhoz képest, hogy egy lakásban élünk, alig találkozok vele. Ő elcigizget, meg lottózgat...

15/f

2013. júl. 28. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Érzelmileg már teljesen. Évek óta nem osztok meg semmit vele, van egy saját kis életem amiről csak azt tudja, amit nagyon muszáj. Nem kérek tőle tanácsokat a dolgaimmal kapcsolatban, nem osztjuk meg a véleményünket egymással.

Hivatalokba, vásárolni is egyedül járok már mindig. A házimunkát egyedül is eltudom végezni, az alap ételeket megtudom főzni, de még erre nincsen szükség.

Igazából még így is úgy érzem, hogy túl sok beleszólásuk van a szüleimnek az életembe, remélem ennek minél hamarabb vége lesz.

17/f

2013. júl. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!