Kamaszok, ti szoktatok randizni? Mi számít nálatok randinak?
Sőt a szlengben is használjuk, hogy majd talizunk helyett azt mondjuk majd randizunk. (Ugye szövegkörnyezettől függ, hogy milyen értelemben:D)
De igen, az is randi. Csak ugye a filmekben mást lát az ember, és egy ilyen alapvető fogalmat nem magyaráznak el az embernek, ezért lehet hogy így gondoltad.:)
Egyébként szerintem ilyen a jó kapcsolat, mármint nem kell semmi extra, csak mászkáltok a városban, és ennyivel elvagytok. Az én "ex"barátnőmmel mindig mentünk valahova, különben az volt a baja, hogy unatkozik.
"Romantikus" randikra nem járunk. A lánynak nincs rá igénye, erőltetni meg nem fogom.
Ez a gáz, ha a fiú jobban élvezi a romantikát, mint a lány...
Akartam itt mondani, hogy én sem szoktam randizni, de ha most a sima találkozást annak vesszük, akkor persze hogy szoktam.
Én is lány vagyok, de valahogy nem igénylem a romantikát, vagyis az ilyen filmes értelemben vett formáját. A romantikus, csöpögős, amerikai filmeket meg egyenesen ki nem állhatom, a klasszikusok viszont felkeltik ezt a "jajdecukii összejöttek" érzést filmnézés közben. Egy vacsorát már inkább el tudnék képzelni, ínyenc vagyok, szeretek enni :D
Nekem fontos, hogyha egy sráccal talizok, tudjunk beszélgetni, mint a haverok, ne legyen beparázva, meg ne aggódjon, hogy mit várok. Sétálgatás egy jó program ilyenkor...
Mondjuk azt vettem észre, hogy ilyenkor meg sokan elijednek, hogy én tök kényelmesen érzem magam, dumálok, szivatom a másikat. :D Nálam akit nem ismerek az is egyből haver és a hosszú ideig tartó ismerkedést sem szeretem... inkább mondja meg mit akar, mit vár hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!