Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.
2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm...
A C kosár az alkati dolog, de az valószínűleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-ről E-re csökkent.
Most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vársz... már bocs.
1. Akkora a melled amekkorának lennie kell
2. A mell nem elkezd nőni pl 10 évesen, és a halálodig meg sem áll... Hanem valamikor nő egy kicsit, aztán leáll,ennek sem idejét sem a menetét nem tudhatod.
3. A mell méretedhez a magasságodnak és a korodnak sincs semmi köze...
Igen, normális. Minden lánynak, ahogy serdül nő a melle. Nyugodj meg, és fogadd el.
A túlsulyod semmiképpen nem normális a kosár méret egyén függő.
De ha mondjuk olyan sportot űztél amitől széles a hátad még lehet magyarázat a nagy körméretre. Én 30 vagyok 85-91ven a körméretem pár kiló plussz van rajtam, de nem sok, viszont nekem alapból nagyon széles a hátam mert régen úsztam.
Én is ekkorát hordok, de én 36 éves vagyok, és erősen túlsúlyos (jelenleg terhesen 90 kiló).
Nem a kosármérettel van a gond, hanem a 90-es mell alatti mérettel. Bár lehet szélesebb bordák vagy hát miatt, de 12 évesen ez egy kicsit túl sok.
De még kinőheted a problémát!
El kell fogadni amit kapunk, és együttélni vele. :)
Egyébként kérlek feltétlen húzd ki magad, mert én is korán cicisedtem ki az iskolában, senkinek nem volt még ekkora melle, én persze szégyeltem és fusztrált, és összehúztam magam állandóan.....meg is lett az eredménye, tiszta görbe a hátam, és már ki sem bírom magam húzni..::(
Hat, nem tudom, szerintem kicsit sok.
En 14 vagyok, es 70 A-s.
Naagyon kicsi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!