Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehetek terhes?! Vagy ez...

Lehetek terhes?! Vagy ez normális?!

Figyelt kérdés

Barátommal lefeküdtünk, természetesen védekeztünk óvszerrel és nem is lépett fel semmilyen komplikáció közben! ez pont egy hete volt... a mensim 3 napja késik, viszont fáj a hasam és olyan mintha meg akarna jönni (nem szokott mindig pontos lenni)... első együttlét után lehet olyan, hogy egy kicsit összezavarodik a hormonháztartásom?

17/L

2013. júl. 27. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem hiszem, hogy terhes vagy. Kizárt, ha gumi volt a párodon. Lehet a szex bezavart.
2013. júl. 27. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Első: anyáéknak én is úgy "csúsztam be",hogy óvszerrel védekeztek,de tudod előfordul olyan,hogy kiszakad.. bizony.

Amúgy szerintem sem vagy terhes,normális ha ilyenkor késik. De majd veszel egy tesztet és kiderül.

2013. júl. 27. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt semmi gond, akkor nyugi, ha nagyon stresszelsz, az is késlelteti.

Emlékszem, amikor én elvesztettem a szüzességemet, akkor jóval hamarabb jött meg, mint kellett volna, pedig a ciklusomhoz kb. órát lehet állítani. Az az érdekes, hogy hosszabb szexmentes időszak után (értsd úgy, hogy kapcsolatok között), amikor először voltam új partnerrel, akkor az is mindig bezavarta. De lehet csak az én testem ilyen kerge :)

Egyszóval nyugalom.

2013. júl. 27. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
de ez miért kamaszok kategória?
2013. júl. 27. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi is ovszerrel vedekeztunk es ma vagyok 8+3 hetes.

Ezzel persze nem azt mondom hogy biztosan az vagy, de ez is felmerülhet.

Szerintem az lenne a legtisztabb ha vennel egy terhessegi tesztet, mivel mar 3 napja kesik igy biztos eredmenyt kapsz es kiderul.

2013. júl. 28. 11:57
 6/6 A kérdező kommentje:
ma reggelre megjött! :) szóval nincsen semmi gond... csak valami bezavart egy picit! :) köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!