13 évesen szex. A szülő vagy a gyerek a hibás?
Miért nem mész el pszichológushoz?
Ez egy elég jól kezelhető probléma, szerintem pár hónap alatt rendbetenne.
A felelősök megnevezésével javul valami? Könnyebb lesz neked? Megoldást keress, ne felelőst.
OFF: Bocsi, hogy beleszólok, lehet, hogy nincs igazam, de ez kikívánkozik belőlem... Nekem viszont attól van herótom, hogy a 17-18 éves "felnőttek" elhordják mindennek a 13-14 éveseket. Elismerem, hogy ők idősebbek, elismerem, hogy ők érettebbek, de könyörgöm, nem minden 13 éves lány k**** és hord khm... túl rövid szoknyát vagy esetleg köldökig kivágott felsőt. Viszont sok olyan 17-18 évest láttam, akik ilyeneket hordtak és egyszerűen közönségesen festettek. És még mielőtt leírnátok magatokban, hogy egy tiniribi vagyok, elárulom, hogy pasim még egy sem volt , csóknak a közelében sem jártam, keresztény vagyok, egy buliban sem voltam és erős suliba járok. Csak ennyi. És mégegyszer bocsi (az esetleges helyesírási hibákért is, telóról vagyok).
ON: Szerintem mindkettő bár a te esetedben inkább a szüleid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!