Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 évesen szex. A szülő vagy...

13 évesen szex. A szülő vagy a gyerek a hibás?

Figyelt kérdés
Pár válasz után majd leírom, hogy mit, miért. Kíváncsi vagyok az előítéletekre...
2013. júl. 28. 17:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész el pszichológushoz?

Ez egy elég jól kezelhető probléma, szerintem pár hónap alatt rendbetenne.

A felelősök megnevezésével javul valami? Könnyebb lesz neked? Megoldást keress, ne felelőst.

2013. júl. 28. 19:23
 42/48 A kérdező kommentje:
Most se ciki, ha valaki 19-20 evesen is szuz.
2013. júl. 28. 20:34
 43/48 anonim ***** válasza:
Ketten is említettük a pszichológust, rejtélyes okból nem reagálsz rá.
2013. júl. 28. 22:26
 44/48 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2013. júl. 29. 07:09
 45/48 anonim ***** válasza:

OFF: Bocsi, hogy beleszólok, lehet, hogy nincs igazam, de ez kikívánkozik belőlem... Nekem viszont attól van herótom, hogy a 17-18 éves "felnőttek" elhordják mindennek a 13-14 éveseket. Elismerem, hogy ők idősebbek, elismerem, hogy ők érettebbek, de könyörgöm, nem minden 13 éves lány k**** és hord khm... túl rövid szoknyát vagy esetleg köldökig kivágott felsőt. Viszont sok olyan 17-18 évest láttam, akik ilyeneket hordtak és egyszerűen közönségesen festettek. És még mielőtt leírnátok magatokban, hogy egy tiniribi vagyok, elárulom, hogy pasim még egy sem volt , csóknak a közelében sem jártam, keresztény vagyok, egy buliban sem voltam és erős suliba járok. Csak ennyi. És mégegyszer bocsi (az esetleges helyesírási hibákért is, telóról vagyok).

ON: Szerintem mindkettő bár a te esetedben inkább a szüleid...

2013. júl. 29. 13:23
 46/48 anonim ***** válasza:
Miért csináltad, ha te magad sem tartod normálisnak? :)
2013. aug. 13. 20:56
 47/48 brigofrigo válasza:
figyelj.. ha saját magad teszed fel ezt a kérdést akk.. te tetted meg és nem a szüleid. jó ez nevelés kérdése szerintem. mert ebbe tényleg nekik is van szerepük. mert ezzel a viselkedéssel nem lehet gyereket nevelni.. :S mindkettő fél hibás.
2013. aug. 15. 23:29
 48/48 anonim ***** válasza:
könnyű a szülőkre fogni.. buta r*banc vgy
2014. febr. 23. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!