13 évesen szex. A szülő vagy a gyerek a hibás?
Gondolkoztam ezeken a dolgokon, és lehet, hogy ezért nagyon rossz manapság a hozzáállásom a szexualitáshoz. Szinte már elítélem.
Ennek ellenére van párkapcsolatom, sokat szexelünk, de olyan mocskosnak érzem magam utána... Illetve ha nem szexelünk eleget, már szinte csorog a nyálam másokra.. :(
Egyértelműen a szülő hibája. Legtöbb ilyen esetben a gyereknek hatalmas szerethiánya van, elhanyagolt, nem törődnek vele, és összekeveri a szexet a szeretettel.
Van, amikor a gyereké, de ott is a szülő elhanyagoló magatartása, nemtörődöm viselkedése egyértelműen kimutatható.
22-es, 100%-osan leírtad, hogy mit éreztem akkoriban.
7 éves voltam, amikor megszületett a húgom, azóta én már szinte nem is léteztem itthon..
Most se nagyon, de már nem igazán érdekelnek a szüleim, lassan úgyis elköltözöm.
Ja a régi időkben nem volt gáz 13 évesen szexelni,de most már más idők járnak és jelenleg nem normális,hogy valaki ilyen fiatalon benne van a sűrűben,a kérdezőnek igaza van.Én 15 évesen vesztettem el,azt is korainak tartom így utólag.
Mellesleg főleg a szülő a hibás.Azért,mert nem nevelte rendesen a gyereket.Egy 13 éves gyerekre még gyerekként kell nézni,úgy kell kezelni,még alig kezdett el serdülni könyörgöm. Tudom,hogy manapság némelyik 13 éves akkora mint egy ló,de akkoris. Ha egy gyereknek 13 évesen azon jár az esze,hogy dugjon már,az már régen rossz. Rossz neveltetésről árulkodik.Nem is csodálom,hogy némelyik kölyök degenerált,mert a mai szülők is megérnek aztán egy misét.
A média a hibás még a mai gyerekekért.A hülyeséget pumpálják a tinik agyába,befolyásolják őket. Rendes szülői felügyelet mellett viszont a média befolyása ellenére is lehet normális a gyerekünk és nem 13 évesen fogják a 18 éves srácok rakni a buliban. Bulizni kb.olyan 15 éves korától kezdjen már vki,ráér addig.
Tehát én a szülőket és a médiát vonnám felelősségre.
18/L
Valószínűleg, ha egyszer gyereked lesz, jobban oda fogsz figyelni rá, hogy vele ez ne történhessen meg. Ez a jó oldala.
Szerintem egy 13 éves még gyerek, tehát nem hibáztatható. Minden esetben a szülő a felelős. Sajnos a mai társadalom nagy része nem is alkalmas a szülői feladatokra. Azért tartunk itt.
Azért az nagy dolog, hogy le tudtad vonni a tanulságot, és a helyén kezeled a dolgokat. De ne rágódj ezen most már ennyi idő távlatából. Próbálj meg Te helyesen dönteni ezentúl, és helyesen választani partnert. Olyat, akinek nem a szex a fontos, aki nem tárgyként kezel, hanem Téged saját magadért szeret.
Hát engem 1 pillanatig sem befolyásolt a média.
Ez is nagyon el van túlozva.. De akinek annyi esze van, hogy befolyásolja, hát az meg így járt. Minimális intelligencia és ész kell, akkor nem fogja befolyásolni.
Szerintem inkább hibás a gyerek mint a felnőtt.
Mielőtt lefujjognátok csak saját magamból indulok ki.
13évesen nem bírtam magammal és lefeküdtem egy sráccal.
A szüleim teljesen normálisan álltak hozzám és
egymáshoz is. Így nem gondolom, hogy mindent a szűlőkre kellene kenni a saját hülyeségeink és határ feszegetéseink miatt.
Ui: nem normális 13 évesen szexelni.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!